Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Οικογενειακή Τραγωδία: Τροχαίο με 25χρονο νεκρό στον Αγιο Φλώρο χαροπαλεύει ο αδελφός του- φωτο από το σημείο της τραγωδίας

Νεα τραγωδία στους δρόμους ου Νομού μας με θύματα νέα παιδιά. Αλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην Μεσσηνία, στον Αγιο Φλωρο.
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, άφησε σήμερα 1η Ιουλίου στην εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος του χωριού Άγιος Φλώρος, ο 25χρονος Βαγγέλης Σταθόπουλος, ενώ από τα συντρίμμια του I.X. που καταστράφηκε ολοσχερώς, ανασύρθηκε τραυματίας ο αδελφός του Παναγιώτης, που ήταν συνοδηγός και νοσηλεύεται βαριά στο Γενικό Νοσομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την Τροχαία Καλαμάτας, ο ...........

εκλιπών που έλκει την καταγωγή του από τα Τσουκαλαίϊκα /Μελιγαλά, σήμερα το Ι.Χ. που οδηγούσε, από άγνωστη αιτία ξέφυγε από τη πορεία του, και καρφώθηκε σε παρακείμενο χωράφι με ελαιόδεντρα.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας, και της Express Service, που έφθασαν στο τόπο του δυστυχήματος, ανέσυραν τα δυο αδέλφια, και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου οι θεράποντες ιατροί, διέγνωσαν ότι ο μικρότερος αδελφός ήταν νεκρός, και ο μεγαλύτερος βαριά τραυματίας, αλλά διέφυγε οριστικά το κίνδυνο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του Βαγγέλη Σταθόπουλου, θα ψαλεί την Δευτέρα σε εκκλησία στα Τσουκαλαϊικα και οι γονείς του Παναγιώτης και Σταυρούλα δεν μπορούσαν να πιστέψουν το αναπάντεχο χαμό του παιδιού τους και τον τραυματισμό του αδελφού του.



Mesinea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.