Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Μούμια εξωγήϊνου σε πυραμίδα [φωτο]

Ένα μουμιοποιημένο σώμα ενός υποτίθεται εξωγήινου βρέθηκε σε μια αρχαία πυραμίδα. Το πλάσμα, υψους περίπου 1,5 και 1,6 μέτρων ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης του μνημείου, που χρονολογείται από το δυναστείας Senusret II (1897 π.Χ. – 1878 π.Χ.).

H μούμια του εξωγήινου τάφηκε με μεγάλη ...........

προσοχή, μαζί με διάφορα παράξενα αντικείμενα.

Σύμφωνα με αιγυπτιακές πηγές, η εξωγήινη μούμια που ανακαλύφθηκε από τον Δρ Βίκτορ Lubek, tchecolosvaco, έναν συνταξιούχος καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Ο αρχαιολόγος είχε εντοπίσει ένα κρυφό θάλαμο, ενώ εξερευνουσε την πυραμίδα που περιέχει τα λείψανα μιας βασίλισσας. Στο θάλαμο, έχει βρεθεί επίσης μείγμα από χρυσό και πηλό και ένα είδος ενδύματος που καλύπτε το σώμα του πλάσματος.

Είχε βρεθεί και άλλη στο Περού;

«Θα μπορούσε αυτό να είναι μια εξωγήινη μούμια; Η φωτογραφία είναι από μια ομάδα αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο του Illinois το 1972 κατά την επίσκεψη σε ιδιωτικό μουσείο στην Αρεκίπα, Περού.

Ενώ η ομάδα έβλεπε διάφορα εκθέματα, κλήθηκε να δεί ένα ειδικό δωμάτιο στο πίσω μέρος, στο οποίο μια παράξενη μούμια στεγάζονταν.

Τα αρχεία του Μουσείο αναφέρουν ότι η μούμια προήλθε από μια ομάδα ντόπιων που έκαναν εκσκαφές σε τάφο που νόμιζαν ότι ήταν Ίνκας κρυμμένο σε μια σχεδόν απρόσιτη σπηλιά ψηλά στα βουνά κοντά στο Tres Cruces. Το σπήλαιο ήταν διακοσμημένο με περίεργα σύμβολα που φέρουν τα φίδια εκρήγνυται στον αέρα και να περιέλθουν σε ένα ποτάμι.

Δυστυχώς, όταν η ομάδα επέστρεψε στο μουσείο το 1996, ανακάλυψαν ότι το μουσείο είχε καεί αφου πρώτα κλέφτες έκλεψαν όλα τα έργα τέχνης» του.

Δείτε τις φωτογραφίες της εξωγήϊνης μούμιας:

Fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.