Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πάνω από 8.800 μετανάστες ζητούν επαναπατρισμό

Περισσότεροι από 8.800 είναι οι μετανάστες που έχουν, μέχρι σήμερα, εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης.

Από αυτούς, οι 7.052 είναι μη νόμιμοι ..........

μετανάστες, οι 1.661 είναι αιτούντες άσυλο και οι 106 είναι μετανάστες που έχουν ζητήσει άσυλο και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους, ενώ ήδη 3.848 έχουν επιστρέψει εθελοντικά στις πατρίδες τους.
Από τον συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων, 7.677 είναι άνδρες ενήλικες, 462 ενήλικες γυναίκες και 680 παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία του Γραφείου Ελλάδος, του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως (ΔΟΜ).

naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

  1. Λοιπόν έχουμε 8,000 αιτήσεις επαναπατρισμού, μέχρι να φύγουν πόσοι καινούργιοι λαθρομετανάστες θα έρθουν στην Ελλάδα? Είναι το 8,800 σημαντικός αριθμός σε σχέση με αυτούς που έρχονται καθημερινά και με αυτούς που ζουν ήδη εδώ? Οχι. Αυτά λοιπόν είναι στάχτη στα μάτια του φουκαρά όπως τον έχουν καταντήσει Έλληνα, και από ανεξάρτητα μπλόγκ όπως αυτό εδώ, θα επιθυμούσα οι ειδήσεις να συνοδεύονται από σχόλια δικά σας γιατί αλλιώς και χωρίς να το θέλετε γίνεστε όργανο της προπαγάνδας τους. Πολλοί από εμάς θα συνεχίζαμε να σας διαβάζουμε και χωρίς τέτοιου είδους ειδήσεις ή απλά αν το μπλόγκ ήταν τοπικού χαρακτήρα. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.