Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ένα βήμα πριν την επιστροφή στη ΝΔ

Εντός της ημέρας, αναφέρουν πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η επιστροφή στη ΝΔ της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς και άλλων στελεχών της ΔΗ.ΣΥ.

Η εφημερίδα Τα Νέα αναφέρει ότι η συμφωνία που έχει επιτευχθεί προβλέπει ότι η κα. Μπακογιάννη θα συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας, ενώ άλλα στελέχη θα ενταχθούν σε εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια.
Μάλιστα, η συμφωνία προβλέπει ότι η ........

Δημοκρατική Συμμαχία δεν θα κατέλθει στις εκλογές.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία της Ντόρας Μπακογιάννη και άλλων στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν εντός της ημέρας. Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ θα συναντηθεί στις 14:30 με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, ενώ στις 15:00 θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Σύμφωνα με Τα Νέα, η συμφωνία ΝΔ - ΔΗΣΥ συνοδεύεται από πλαίσιο πέντε σημείων, το οποίο θα επικαλείται το φιλελεύθερο στίγμα των δύο κομμάτων, την αναγκαιότητα να παραμείνει η χώρα στον δρόμο της Ευρώπης και στη ζώνη του ευρώ, την πρόθεσή τους να στηρίξουν μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές στο κράτος (αποκρατικοποιήσεις, αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας κ.ά.), ενώ θα προβάλλει και την ανάγκη για στροφή της δανειακής σύμβασης υπέρ της ανάπτυξης και της μείωσης των φορολογικών συντελεστών.

ellispoint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.