Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μήνυμα Νάντιας για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Εύχομαι «καλό κουράγιο» και «καλή επιτυχία» στα παιδιά της Γ’ Λυκείου που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και ελπίζω ότι η προσπάθειά τους θα στεφθεί από επιτυχία. Αυτές οι εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση για τα νέα παιδιά και απαιτεί καθαρό μυαλό, νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η πρόκληση των πανελλαδικών εξετάσεων είναι μία από τις πολλές που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους. Η ευόδωση των στόχων και των ονείρων του κάθε ανθρώπου και η εκπλήρωση των φιλοδοξιών του είναι μια διαρκής διαδικασία αναζήτησης που κρίνεται σε βάθος χρόνου και δεν είναι αποτέλεσμα μιας και μόνο, σημαντικής κατά τα άλλα, στιγμής της ζωής του.

Από την άλλη, η Πολιτεία οφείλει να επανεξετάσει τη ..........

σχέση του Λυκείου με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, να απελευθερώσει τα παιδιά από ένα σύστημα που εστιάζει στις εξετάσεις και επιφέρει δυσθεώρητο άγχος, αγωνία και κόστος, σε υποψηφίους, γονείς και εκπαιδευτικούς και να προσδώσει ξανά στο Λύκειο την παιδαγωγική διάσταση που οφείλει να έχει.

Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

8 σχόλια:

  1. Ανόητες τυπικούρες!
    Φαγώθηκαν τα αποθεματικά των ταμείων, για να καλυφθεί το κενό της ρευστότητας, η απερχόμενη κυβέρνηση έκανε πολιτική πάνω στις πλάτες των ανέργων, των φτωχών, των ασφαλισμένων, δεν αφήσατε κολυμπηθρόξυλο όρθιο και το μόνο που σας μάρανε είναι οι τυπικούρες για το θεαθήναι.
    Προσβάλετε τη νοημοσύνη μας με όλα αυτά τα υποκριτικά μηνύματα.
    Λεφτά υπάρχουν προεκλογικά, δυστυχία και εξαθλίωση μετεκλογικά.
    Οδηγήσατε την Ελλάδα σε ένα διχαστικό μετεμφυλιακό πια δίπολο και εσείς το παίζετε άνετοι!
    Τώρα ο λαϊκισμός θερίζει όπως αναμενόταν, ο κόσμος δεν έχει προοπτική και οι επιλογές του είναι ανάμεσα σε μια εθνομηδενιστική αριστερά και μια άβουλη και υποταγμένη σε οικονομικές ελίτ κεντροδεξιά, με τον κίνδυνο των άκρων είτε της μιας-είτε της άλλης πλευράς να ελλοχεύει.
    Οι χαιρετούρες σας μάραναν, υποκριτές...
    Η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αυτή του ΓΑΠ και της παρέας του(βλ. Παπακωνσταντίνου, Ρέππα, Δρούτσα, Κουτρουμάνη, Κατσέλη, Βενιζέλου), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
    Δεν αντέχονται αυτές οι φαιδρές τυπικότητες λοιπόν, άντε κάντε μας τη χάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα,

    Αυτό που πολύ σωστά λέει ο πρώτος κύριος πρέπει να της το πουν τα παιδία αυτά που αγωνίζονται,διαβάζουν,προσπαθούν για να πετύχουν κάτι στη ζωή τους.
    Αυτά τα παιδία που θα είναι οι αυριανοί επιστήμονες και τα οποία η 'Νάντια' με την παρέα της τα διώχνει από την πατρίδα τους γιατί αν μείνουν εδώ δεν υπάρχει μέλλον,τους το στέρησαν.

    Αντε να χαθείς λοιπόν 'Νάντια μας',εσύ και οι ψεύτικες ευχές σου,στο λέω εγώ τώρα και αύριο θα στο πουν και αυτά τα παιδιά.

    Lebesteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΤΕΝΙΩΤΗ - ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ? ΑΠΟ ΤΟ 75 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι φίλε μου ,δεν φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ,φταίει και η ΝΔ.
    Αύτό που έγραψα για τη 'Νάντια μας' που έχει το θράσος να μας λέει ότι 'η Πολιτεία οφείλει να επανεξετάσει τη ..........

    σχέση του Λυκείου με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, να απελευθερώσει τα παιδιά από ένα σύστημα που εστιάζει στις εξετάσεις και επιφέρει δυσθεώρητο άγχος, αγωνία και κόστος, σε υποψηφίους, γονείς και εκπαιδευτικούς και να προσδώσει ξανά στο Λύκειο την παιδαγωγική διάσταση που οφείλει να έχει' δεν το ανέχομαι,δεν ανέχομαι να με κοροιδεύει ένα κοριτσάκι κατάμουτρα όπως δεν θα το ανεχόμουν από κανένα (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,..)
    Εσύ είναι δικαιωμά σου να την ξαναψηφίσεις..

    Lebesteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλο τι λετε εσεις και αλλο τι λεει η ψοναρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλώ πολύ προσέξτε λίγο τους χαρακτηρισμούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΤΕΝΙΩΤΗ - ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.