Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Συγχαρητήρια επιστολή στον Παπα-Σάκη Καλογερόπουλο

Συγχαρητήρια επιστολή στον πατέρα Διονύσιο Καλογερόπουλο εφημέριο του Ιερού ναού Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών για την επιτυχή τέλεση του εορτασμού των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Αναστάσιος Πούλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Στάμος.

Ο κ. Πούλος και ο κ. Στάμος που υπογράφουν την επιστολή αναφέρουν: ........

Αιδεσιμότατε πατέρα Διονύσιε,
Η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες για την επιτυχημένη τέλεση της θρησκευτικής τοπικής εορτής της Αγίας Μαύρας και Τιμοθέου.
Με ιδιαίτερη κατάνυξη και ευλάβεια και φέτος πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια συμμετείχε στη λιτανεία της Θαυματουργής Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας.
Η συμμετοχή των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου καθώς και της φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών έδωσε ιδιαίτερη λαμπρότητα στην εορτή αυτή.
Και πάλι εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες καθώς η επιτυχία και τα θετικά σχόλια που εξέφρασε ο λαός της πόλης και ο μη ευάριθμος αριθμός επισκεπτών οφείλονται κατά κύριο λόγο στο προσωπικό σας ζήλο και στην άψογη συνεργασία που και αυτή τη φορά είχατε με τη Δημοτική Αρχή.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΑΜΟΣ

19 σχόλια:

  1. peirate adeia kai h dyo ap ton lampropoulo h"energisate aytouoylos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti eipes tora file mou!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΤΟΥ !!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΦΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ !!! ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΤΑΡΧΕΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ,ΠΑΤΕΡ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΗΣΑΚΙ ΟΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΠΑΤΕΡ ΣΙΜΟ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθιέρωσε το παζάρι των λουλουδιών δήθεν για να γιορτασει την άνοιξη, παραμονή ομως παντα της Αγια Μαύρας....
    Καλά εκίνος ο Δεσπότης δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα;
    Οι δυο φτούνοι τύποι είνα οχι για τα μπάζα, αλλά ούτε για κλωτσές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ζήλο και προσφορά στην πόλη αυτή έχουν και άλλοι ιερείς της πόλεως εδώ και αρκετά χρόνια πρίν και μάλιστα πνευματική προσφορά ουσίας...ο κ.Πούλος το γνωρίζει πολύ καλά...αλλά δεν βγήκαν ανακοινώσεις ούτε ένα μπράβο σε ανθρώπους που μοχθούν πραγματικά...αλλά βλεπεις αυτοί δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις με φτηνά πανηγυράκια...καλήτερα βέβαια γι΄αυτούς.ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πρώην Διαχειριστής5 Μαΐου 2012 στις 12:48 π.μ.

    Προς τον 9:09
    Επειδή είσαι άσχετος μάθε ότι την έκθεση λουλουδιών ΔΕΝ την κάνει ο Παπα-Σάκης αλλα τα ανθεστήρια και απο τα Φιλιατρά το Ράδιο Νίκη 96,4 και από φέτος και το Φιλιατρά News.
    Καλό θα ήταν να ενημερωθείς γιατί αλλιώς εκτίθεσαι με χαζομάρες που πετάς.
    Εκτός και αν είσαι φερέφωνο του Παππά της Παναγίας.
    Γιατί πάλι μακακία έμαθα ότι έκανε με τον εορτασμό της Αγίας Μαύρας..... και χοντροειδή μακακία.... Βοά η αγορά με τον Παππά της Παναγίας.
    Θα φροντίσω να μάθω λεπτομέρειες και αν υπάρχει θέμα έχει να γίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να παρουμε τα πραγματα με την σειρα... Ημερα της Αγιας Μαυρας και οπως γινεται για δεκαδες χρονια το εκκλησακι του Αγιου Γεωργιου ανοιξε να γινει η θεια λειτουργια προς τιμην της Αγιας Μαυρας. Τωρα προς τι η συγχαρητηρια επιστολη ενος πολιτικου προς ενα ιερεα? Σαν ιερεας και με την βοηθεια και των υπολοιπων της πολης δεν θα επρεπε να το κανει? Αυτος ειναι ο λογος που ειναι ιερεας.
    Προσωπικα, δεν γνωριζω τον πατερα Διονυσιο αλλα οπως ειναι φανερο αποσκοπα σε αλλα πραγματα και εχει συνεργατες για να τα καταφερει. Για κατι που κανει σαν εφημεριος της ενοριας του βγαινει ντελαλι. Οπως ειπε και ο προηγουμενος, που ειναι η ταπεινωση? Αν κανουμε ελεημοσυνη, το ενα χερι να το ξερει και το αλλο οχι. Και τα λουλουδια που κολαναι με τον εορτασμο της Αγιας Μαυρας. Να το διαφημιζει και ο παπας?
    Ειπατε για τους κατοικους να ρεουν τους δρομους με ροδοπεταλα, εγω απο το βιντεο σας δεν ειδα κατι τετοιο. Τα σχολεια εκαναν την παρουσια τους, και μερικες μεγαλυτερες γυναικες, και το πιο σοβαρο οι επισημοι εδειξαν προσωπο. Οι περισοτεροι εκαθοντουσαν στην πλατεια, επιναν το καφεδακι τους. Αν φωναξε ο παπα Σιμος για αυτο καλα εκανε.
    Εσεις κ. πρωην, τι φοβεριζεται να κανεται για κατι που ειπε ενας φανερα σεβαστος ιερεας? Ειδα και εγω το βιντεο που αναβασατε. Προσεξατε τα μετρημενα λογια του, το χαμηλωμενα βλεμμα και την ολη του παρουσια? Σας ενοχλει ενας καλος σεβαστος ιερεας? Μηπως σας ενοχλει η θεση του και εχετε αλλον για την ενορια της Παναγιας? Δεν νομιζω οτι πατε πολυ μακρια. Μηπως ειναι αυτος ο λογος που εχετε ενωθει ολοι μαζι? Δεν ντρεπεσθε λιγακι. Ανοιξτε τα ματια σας, αφηστε τους πολιτικους, δεν μαθατε ακομα? Σας εφταιξε ο πατερας Σιμος? Τι και αν ειναι Φιλιατρα, τι ειναι τα Φιλιατρα? Δεν βλεπετε πως τα καταντησατε? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PLAKOSAN KAI OI THEOUSES TON FILIATRON!

    KOSTAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ!!!ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΠΑΝΥΓΗΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΘΕΑΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Πρώην Διαχειριστής5 Μαΐου 2012 στις 1:14 μ.μ.

    Είσαι και αγράμματος και αστοιχείωτος. Την μικρή αυτή γιορτή λουλουδιού την διοργανώνουν αστοιχείωτε τα Ανθεστήρια Μεσσηνίας και υποστηρίζεται από το Ράδιο Νικη 96,4. Φέτος υποστηρίχθηκε και από το Φιλιατρά News κ. αγράμματε.
    Ο Μάϊος είναι ο μήνας των λουλουδιών , ο μήνας της Άνοιξης. Πότε ήθελες εσύ να γίνει αυτή η γιορτή? Και Γιατι να μην γίνει εκεί που γίνεται? Θίγεται η Αγία Μαύρα? Δεν ξέρω να έκανε ποτε παράπονα.

    Αλλα η εμμονή σου με τον παπα Σάκη δεν εχει οριο. Σε πείραξε ο Παπα-Σάκης.... Σου "έκλεισε το σπίτι" ο παπα-Σάκης. Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγω

    Δεν καταλαβαίνω γιατί εγκαλείς τον Παπα-Σάκη.
    Γιατί είναι μεμπτό να πει ότι αυτό είναι το έργο που κάνω και προσφέρω?
    Γιατί είναι κακό να πει πέντε λόγια για κάποιο έργο του;
    Τις προάλλες έκανε αιμοδοσία. Γιατί θα ήταν κακό να πει πέντε λόγια? Γιατί θα ήταν κακό να το "Διαφημίσει" ότι διοργανώνει αιμοδοσία;

    Εδωσε παραμονές Χριστουγέννων κοτόπουλα σε απόρους. Γιατί είναι κακό να το πεί?
    Μήπως κάποιος ενοχλείται γιατί δεν είναι ικανός να κάνει και να προσφέρει τίποτα?
    Γιατι ενοχλεί τόσο πολύ πια ο παπα-Σάκης?
    Μήπως όλο αυτό το έργο που κάνει, ενοχλεί κάποιον ξενομερίτη που ανέλαβε μια πολυ μεγάλη ενορία κατάφερε με τα καμώματα του να την κάνει ενοριούλα?

    Οι ενορίτες του Αγίου Ιωάννη έχουν την καλύτερη γνώμη για τον Εφημέριο του ναού. Τι διαολο? Όλοι τους είναι τρελοί και είναι λογικός ο παράφρων που ακούει για Παπα-Σάκη και τον πιάνει αμόκ γιατι κάποτε ο Θείος του δεν του έκανε κάτι?
    Φταίει ο παπα-Σάκης για την ιερατική ανεπάρκεια ενός ξενομερίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΓΑΠΙΤΗ ΟΣΟ ΔΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΥΜΕΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΛΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΕΤΙΣΕ ΣΤΗΣ ΒΡΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Ι Μ Τ Ο ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΙΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΟΡΙΟΥΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΚΗ ΑΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΠΑΓΕ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΗ ΕΥΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΙΕΡΕΑ ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΗ ΚΑΛΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επι εποχής Παπα-Νιόνιου, ο κόσμος που μαζευόταν στην Παναγία για Ανάσταση ήταν το λιγότερο 2.000 άτομα και επιπλέον και πιστοί απο Γαργαλιάνους, Μάραθούπολη. (Αν οχι και Χώρα)

    Φέτος ειδικά ηταν το πολύ 500 άτομα με διαρκώς μειούμενη τάση.
    Αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα. Τραβήξαμε video απο την ώρα της Ανάστασης στην Παναγία και μπορείτε να δείτε την απουσία του κόσμου.
    Λένε μια εικόνα είναι ίση με 1.000 λέξεις.
    Ενα Video 5-6 λεπτών είναι διασεκατομμύρια λέξεις.

    Ιδού λοιπόν ο Αδιάψευστος μάρτυρας οτι η Ενορία Παναγία απο Μεγάλη ενορία έγινε Ενοριούλα.

    Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την εικόνα; To Video ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

    http://www.youtube.com/watch?v=akr5DwJcuyo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ.ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς τον πρωην διαχειριστη.
    Αν ειναι ασχετοσς καλα θα κανεις να εκρφαζεσαι κοσμια.
    Οταν ξεκινησε την γιορτη των λουλουδιων ο παπα Σακης εψαξε να βρει ποιους να βαλει συνδιοργωνωτη, , και εβαλε αλλλους πρωτα,.
    Κατοπιν αντιρησεων ομως βρηκε το κολπο και εβαλε αυτους τους διοργανωτες.
    Μαλιστα την περσινη χρονια ειχε βαλει και το εκκλησιαστικο συμβουλιο, μεθε λοιπον πρωτα και μετα να μιλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ. Πρωιν δεν ειμαι ασχετος ουτε αγραμματος. Το ποιος ειναι μπορει να το καταλαβει καποιος και απο τις απαντησεις μας. Μπορουμε να συγκρινουμε και πτυχια αν θελετε(δεν ξερω αν εσεις εχετε καποιο). Δυο λεξεις εγραψα, μια ταπεινη κριτικη για αυτο που γραψατε. Γενηθηκα και μεγαλωσα στα Φιλιατρα, σπουδασα και κατοικω στο εξωτερικο. Επισκεπτομαι τα Φιλιατρα καθε χρονο,ξερω παρα πολυ καλα τι γινεται στα Φιλιατρα, στην Ελλαδα, δεν εχω συμφεροντα, δεν ειμαι θεουσα, αλλα οταν καποιος παρακολουθει καποια πραγματα απο μακρια μπορει να ειναι πιο αντικειμενικος. Νομιζω εσεις αυτο χρειαζεστε, λιγη αντικειμενικοτητα.
    Εσεις με την "ειδικοτητα" του πρωην γραφετε και γινεστε πολυ καυστικος σε μερικα πραγματα. Τι νομιζεται οτι θα αλλαξετε τα Φιλιατρα? Εχετε τα προσοντα?
    Οσο για την Ανασταση στην εκκλησια της Παναγιας, παραβρεθηκα πριν απο χρονια στα Φιλιατρα, περιμενα με λαχταρα και παλι την Ανασταση στη πατριδα μου, αλλα δυστυχως απογοητευτηκα....
    Δεν αλλαζω την Ανασταση στην τωρινη ενορια μου, μεσα στην εκκλησια, τα φωτα σβηστα, 700 ατομα, και να μην ακουγεται ουτε αναπνοη εως να ακουστει ο παπας.
    Παλι αναφερθηκατε στον παπα- Σακη, προσεξτε ακουγεστε λιγο φανατικος. Και οσο για οτι γινεται στην ενορια του Αγιου Ιωαννη, λεγεται ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ, η τουλαχιστον ετσι λεγεται στην δικη μας μακρινη ενορια και ο παπας δεν ανακατευεται.
    Αν τυχον υπαρχει καποιο ορθογραφικο λαθος μην με πειτε και παλι αγραμματο. Δεν χρησιμοποιω την ελληνικη γραφη καθε μερα.
    Και σας παρακαλω μην αποκαλειτε εναν ιερεα ¨Ξενομεριτη" στην ΧΩΡΑ ΤΟΥ βρισκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Πρώην Διαχειριστής6 Μαΐου 2012 στις 10:13 π.μ.

    Δεν αξίζει να κάτσω να ασχοληθώ.
    Από την πρώτη γιορτή λουλουδιού στον Αγιο Γεώργιο τα Ανθεστήρια ήταν διοργανωτής (ίσως και με μικρή βοήθεια του Παπα-Σάκη) και χορηγός επικοινωνίας ήταν το Ράδιο Νίκη. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΟΤΗ.
    Ειναι μια μικρή εκδήλωση που αγαπήθηκε απο τον κόσμο, προσέλκυσε πολλούς και κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη.
    Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
    Κι εγω εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές της εκθεσης λουλουδιών και μακάρι να συνεχίσει έτσι αλλα να γίνονται και άλλες εκδηλώσεις εκεί.

    Επίσης θέλω να συγχαρώ κι εγω τον παπα-Σάκη για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ του εορτασμού της Αγίας Μαύρας.

    Όσο για το ξενομερίτης: Δεν τον αποκάλεσα μετανάστη. Ξενομερίτη τον είπα και θα τον ξαναπω και θα εξακολουθήσω να τον λέω.
    ΔΕΝ είναι Φιλιατρινός, κατάγεται απο την Αμοργό, ΞΕΝΟ ΜΕΡΟΣ προς τα Φιλιατρά.
    Συνεπως.... ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΗΣ.
    Επειδή το Video της ανάστασης το τράβηξα εγώ σας ενημερώνω ότι η Ενορία παναγία όταν λιτουργούσε ο προκάτοχος του τωρινού ιερέα, προσέλυε 2.000 και παραπάνω άτομα. ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ αυτό που γινόταν.
    Από οταν ηρθε ο τωρινός κάθε χρόναο ο κόσμος λιγόστευε.
    Φέτος ζήτημα να ήταν μέχρι 500 άτομα. ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ VIDEO ΜΙΛΑΕΙ. ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.

    http://www.youtube.com/watch?v=akr5DwJcuyo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ακούω τίποτα ρε παιδιά για την ουσία του πράγματος. Δεν λέτε λέξη για τις συμπεριφορές του ιερέα τησ Παναγιασ και του δεσπότη σχετικά με το προηγούμενο χρονο. Δεν αναφέρεται κανείς για το ότι κατάργησαν τις άγρυπνιες έβαλαν σε καραντίνα τους ιερείς που δεν άντεχαν , ζήτησαν να μην πανε τα σχολεία στην γιορτή του Αγίου Νικολαου, βάζουν τις φωνές στην πλατεία μην ξεροντας τι θέλουν, έχουν καβαλησει το καλάμι γενικότερα. Ας περιοριστούν στα θρησκευτικά τους καθήκοντα δεν χρειάζονται οι Ταλιμπάν ιδίως στις δύσκολες ημέρες. Ο κόσμος θέλει να είναι κοντά στην εκκλησία και οι ιερείς να φροντίζουν για αυτό έλεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MHΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΜΗ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ?ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΙΕΡΕΑΣ Ο ΠΑΠΑΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΜΙΛΑ ΑΠΛΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ.ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ,ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ.ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΘΕΟΥΣΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΒΑΓΓΕΛΗ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ,ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.