Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αναγνωρισμένη επίσημα ως τοπική Αργία η γιορτή της Αγίας Μαύρας.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Αναγνωρισμένη επίσημα από το Ελληνικό κράτος ως τοπική αργία είναι σύμφωνα με βασιλικό διάταγμα του 1948 η γιορτή των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας στα Φιλιατρά.
Αυτό προέκυψε από έρευνα μας σχετικά με την Αγία Μαύρα και την απορία που είχαμε σχετικά με το λόγο που ο Δήμος βγάζει πρόγραμμα εορτασμού.

Στο βασιλικό διάταγμα που είχε δημοσιευθεί σε Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης το οποίο έχουμε στα χέρια μας αναφέρεται ξεκάθαρα ο τρόπος εορτασμού, ποιοί θα είναι καλεσμένοι, από ποιού δρόμους θα περνά η πομπή με την ιερή Εικόνα ακόμα και για το πότε ο Δήμος θα εκδώσει πρόγραμμα εορτασμό των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας.

Το Φιλιατρά News φέρνει στο φως το απόσπασμα του ...........

Βασιλικού Διατάγματος του 1948 όπου αναφέρεται σαφέστατα ο εορτασμός και ο τρόπος που θα πραγματοποιείται για ..... όποιον έχει απορία ή θέλει τίποτα άλλο....

Δείτε το απόσπασμα του προεδρικού Διατάγματος





7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EFARMOSTE TA GRAFOMENA GIATI H AGIA MAURA EKDIKITE. TO 40 ELEGE O PATERAS MOU PAROUSIASTIKE H AGIA MAURA STON PSIMARNO APO GARGALIANOUS STO KALOGERO MORFH APO ZAKIN8O KAI SE ALLOUS KAI TOUS EIPE NA FYGOUN APO TO XARAKOMA STHN KORITSA OSOI EFYGAN SW8HKAN OSOI KOROIDEPSAN EGINAN MAZI ME TA ALOGA TOUS KOMATIA MEGALH H XAH THS XONIA POLLA KANADAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και στον Καναδά στο πατριωτάκι μας!

    Αυτή η κοροϊδία μας έκαψε, όταν δεν έχουμε πίστη, δεν έχουμε ανοσοποιητικό πνευματικό σύστημα, απέναντι σε κάθε είδους κρίση...

    Μεγάλη η χάρη της Αγίας Λαύρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ,ΣΥΝΧΑΡΙΣΤΙΡΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ,ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ,ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΦΙΔΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Filiatra News

    Αγίας Μαύρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.