Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Νίκος Τζάνος: Η γενιά μας έχει ιδέες, έχει προτάσεις, έχει όραμα για το μέλλον!

Η πολιτική χρειάζεται νέο κοινωνικό κεφάλαιο, έτσι ώστε να ωθήσει τους νέους να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία και να ανακτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.
Χρειάζεται να αλλάξουμε νοοτροπία!

Εμείς οι νέοι οφείλουμε να είμαστε οι πρωτεργάτες στην αλλαγή αυτή και να δώσουμε το έναυσμα και στους μεγαλύτερους να αλλάξουν νοοτροπία.
Η γενιά μας πρέπει να δείξει υπευθυνότητα στο ραντεβού με το μέλλον και να μην σταθεί στα λάθη των προηγούμενων γενεών και του παρελθόντος.

Ως «η γενιά των 400 ευρώ και γενιά του καναπέ» όπως καθημερινά αποκαλούμαστε στα Μ.Μ.Ε. πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Οι εκλογές που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες από ..........

την Μεταπολίτευση του 1974. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις εκλογές της 6ης Μαΐου με υπευθυνότητα!
H Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς είναι οι μόνοι που έχουν σχέδιο, όχι μόνο για έξοδο από την κρίση, αλλά για τη διάσωση του τόπου.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν όραμα για το Αύριο.
Μέσω της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας όπως η Αγροτική Ανάπτυξη, ο Τουρισμός, η Ναυτιλία, η Ενέργεια, το Περιβάλλον κ.α. πρέπει να δοθούν κίνητρα στους νέους ανθρώπους να μείνουν στην Ελλάδα και να μην προσφύγουν στην λύση της μετανάστευσης.
Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την Ελλάδα της Αυτοπεποίθησης, βγάζει τους Έλληνες από την απελπισία και επαναφέρει την Ελπίδα.
Η απόρριψη της πολιτικής δεν είναι λύση. Η γενιά μας πρέπει να αγωνιστεί για καλύτερη πολιτική, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, διαφάνεια.
Πιστεύω πως έχει έρθει η ώρα εμείς οι νέοι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Νίκος Τζάνος
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Μεσσηνίας

ΣΧΟΛΙΟ
Κύριε Τζάνο η εικόνα που ακολουθεί είναι αφιερωμένη σε σας και τον αρχηγό σας με αγάπη από εμας.



9 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑ ΡΕ ΤΖΑΝΟ. ΕΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΣ.
    ΡΩΤΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αξίζει καν να σχολιάσεις... ρε ουστ βωλεμένα κομματόσκυλα...
    Και επειδή αρθρώνει - δημόσια, επώνυμα και με την συγκεκριμένη ιδιότητα που έχει - πολιτικό λόγο, θα ήθελα πολύ να ξέρω για τις σπουδές του, τις δουλειές που έχει απασχοληθεί, αν εργάζεται τώρα, τα εισιοδήματά του, αν για την θέση που έχει στη δεξιά αμοίβεται και ποσό, πέρα του ότι σίγουρα δουλεύει τώρα και για το μέλλον του, με την εξαργύρωση όλου αυτού με κανα βουλευτιλίκι, δημόσια θέση κ.τ.λ. (πάντως, επίσης, θα θελα πολύ να ξέρω σε 2-3 χρόνια που θα βρίσκεται..)
    ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΙΝ' ΑΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΩΡΑΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλο ένα κομματόσκυλο παλαιάς κοπής παρά το νεαρό του.....θα φάτε μαυρο που κρατήσεις και για τις αποκριες για φουμο,,αχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανονιστε να ψηφισετε παλι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ και να ξανα κυβερνησουν.Δεν θα καταδικαστει το μελλον των παιδιων μου εξαιτιας σας παλιο κομματοσκυλα.Δεν αστειευται πλεον το συνολο του ελληνικου λαου.Για εσας δεν ξερω, εγω παντως σκεφτομαι τα παιδια μου και δεν θα τα αφησω να πεθανουν της πεινας δουλευοντας σκλαβοι ολη μερα για 300 ευρω ή ανεργοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βλεπω και δευτερες εκλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που ηταν κρυμενο το παιδι που εχει τοσα μεγαλα οραματα μια φορα εκανε επανιδρυση του κρατους ο καραμανλης τωρα θα το επανιδρυσειι και ο σαμαρας και θα ικανοποιηθουν ολα τα οραματα των νεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε ρε φίλαρακι πες τα σε καναν άλλον, και μην δημοσιεύεις ακριβώς ότι σου γράφουν σκέψου και λίγο εαν μπορείς, κρίμα νεο παιδί/κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΑΤΙΑ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Ε????
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.