Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ. Απεβίωσε η 33χρονη μητέρα 2 παιδιών

Απεβίωσε σήμερα το πρωί η 33χρονη Φωτεινή Στριμπάκου, που χθες είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε εγγεφαλικά νεκρή σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News η αστυνομία έχει ζητήσει την διενέργεια νεκροτομής προκειμενου να διαπιστωθεί το μέσον με το οποίο η 33χρονη αυτόχειρας πήε να θέσει τέρμα στην ζωή της.
Η κηδεία της 33χρονης Φωτεινής Στριμπάκου θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στην Κυπαρισσία.

Όπως είχε γράψει χθες το Radio936 η 33χρονη ..........

ήταν μητέρα 2 ανήλικων παιδιών και το περιστατικό έλαβε χώρα χθές κατά τη 1 το μεσημέρι όταν το παιδί της άτυχης γυναίκας επέστρεψε από το σχολείο και αναζητώντας την μητέρα του την βρήκε αναίσθητη.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την οικία της γυναίκας από οικείους της ενώ άμεσα ήρθε ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Η άτυχη 33χρονη φέρεται ότι επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της -όπως αναφέρει το Radio936- δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα είχε καλούς δεσμούς με την οικογένεια της αδερφής της που έμεναν στα Φιλιατρά.

Όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκ στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας οι γιατροί επιβεβαίωσαν σύμφωνα πάντα με το radio936.gr ότι η 33χρονη ήταν κλινικά νεκρή αλλά κατάφεραν να επανακτήσουν την καρδιά της, ενώ διασωληνώθηκε καθώς βρίσκεται σε κώμα και αργά το μεσημέρι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας για το δυσάρεστο συμβάν που ευχόμαστε να είναι το τελευταίο.

17 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... έχετε την έγκριση της οικογένειας που ανεβάζετε το ονοματεπώνυμο της κοπέλας? Το ότι το ξέρουν όλα τα Φιλιατρά, δεν σας δίνει το δικαίωμα να το δημοσιεύετε, δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, ούτε δημοσίου ενδιαφέροντος συμβάν. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, να κρατάμε κάποιες ισορροπίες και κάποιες ευαισθησίες, μπορεί να ήταν δικός σας άνθρωπος, συγγενής σας και πιστεψτε με δεν θα θέλατε να μπαίνετε στο ιντερνετ και να βλέπατε το όνομα του δημοσιευμένο, να ξέρετε ότι πάντα κάπου θα υπάρχει η προσωποιημένη αυτή είδηση διαθέσιμη στον καθένα αλλά και σε εσάς να σας θυμίζει το τραγικό συμβάν...
    θαυμάζω την προσπαθειά σας, αλλά λιγος σεβασμός, μην χάνουμε το μέτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αύριο το όνομα της θα το έχουν όλες οι Μεσσηνιακές εφημερίδες. Εμείς είμαστε το πρόβλημα; ή μήπως δεν την σεβαστήκαμε σε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μάλιστα ενημερώσαμε αμέσως μόλις μάθαμε την δυσάρεστη είδηση.
    Για να σας δω αύριο. Θα εγκαλέσετε τις εφημερίδες που ήδη αναφέρουν το όνομα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αύριο το όνομα της θα το έχουν όλες οι Μεσσηνιακές εφημερίδες. Εμείς είμαστε το πρόβλημα; ή μήπως δεν την σεβαστήκαμε σε κάτι;"
    Σαν να λέμε όλοι κλέβουν ας κλέψουμε και εμείς... καταλαβαίνετε ότι αυτό που γράφετε στερείται λογικής.
    Δεν το έγραψα ούτε για να σας "εγκαλέσω", ούτε για να σας προσβάλλω, μια ανθρώπινη και καλοπροαίρετη προσέγγιση του πράγματος έκανα. Την δικιά σας είδηση είδα, αυτή σχολίασα. Αν υπέπεφτε στην αντίληψη μου αυτό απο κάποια άλλη πήγη και μπορούσα να εκφράσω τη γνώμη μου, εννοείται, τα ίδια θα έλεγα! Μην το παίρνετε σαν μομφή, αλλά σαν προβληματισμό και να ξέρετε ότι ο καθένας κρίνετε μεμονωμένα για τις πράξεις και τα λεγομένα του, οπότε μην επικαλείσθε το τι γράφον ή τι θα γράψουν αύριο οι άλλοι. Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση παιδιά, ειλικρινά θαυμάζω αυτό που κάνετε, δεν ζω μόνιμα Φιλιατρά και χαίρομαι που υπάρχετε, μας ενημερώνετε και αναδεικνύεται τα προβλήματα του τόπου μας (πολιτικά μου τα χαλάτε λίγο... αλλά ουδέτερη "δημοσιογραφία" και ενημέρωση δεν νομίζω ότι υπάρχει γενικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 8:33.
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν λίγο βγαλαμε τα αυριανά πρωτοσέλιδα. Για ρίξτε μια ματιά στο θαρρος....
    Χθες σεβαστήκαμε την κατάσταση και δεν γράψαμε τίποτα. Σήμερα αυτή η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της γιατί λανθασμένα το επέλεξε. Αραγε θα έλυσε τα προβλήματα της? Ασφαλώς και οχι.

    Η ενημέρωση αγαπητέ ή αγαπητή τα έχει αυτά. Αν δεν γράφαμε όνομα θα ρωτάγατε ποια είναι όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Σήμερα γράψαμε όνομα το οποίο και ανακοινώθηκε σε δημοσιογράφους (εξού και το όνομα της στο Θάρρος) και μας λέτε μήπως δεν θα έπρεπε.
    Σεβόμαστε την μνήμη της, σεβόμαστε το απονενοημένο διάβημα της. Θεωρούμε ότι έπρεπε να ενημερώσουμε για την απώλεια αυτής της άτυχης γυναίκας.
    Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να σας κρατάμε ενήμερους για όσα τουλάχιστον πέφτουν στην αντίληψη μας.
    Ακόμα και να κάναμε "φάουλ" που δεν το πιστεύουμε.
    Ο σκοπός που γράψαμε το όνομα της δεν ήταν για να την εκθέσουμε αλλά για δική σας ενημέρωση.

    Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
    Όσο για τα πολιτικά.... υποστηρίζουμε αντιμνημονιακά. Καήκαμε από την κυβέρνηση που μας έβαλε στο μνημόνιο καήκαμε και από την συγκυβέρνηση του μνημονίου. ΦΤΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά έκαναν τα Φιλιατρά News,και έγραψαν το όνομα της κοπέλας..ας την αναπαύσει ο Κύριος..και εμείς που μένουμε στο Chicago,πως αλλιώς θα μαθαίναμε τα νέα,και ποιος ήταν??

    P.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πρώην Διαχειριστής28 Απριλίου 2012 στις 2:13 μ.μ.

    Θα συμφωνήσω κι εγω με τον P.K. από τον Chicago και θα πω ότι οι διαχειριστές ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έπραξαν και δημοσίευσαν το όνομα τους.
    Θεωρώ ότι δεν έγινε ΚΑΜΙΑ παράτυπη ενέργεια.
    Η ενημέρωση τα έχει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Πρώην Διαχειριστής28 Απριλίου 2012 στις 4:05 μ.μ.

    Συγνώμη για το λάθος. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έπραξαν και δημοσίευσαν το όνομα της ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολυ κακο για το τιποτα λεω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κύριε ανωνυμε είπες πιο πάνω ότι δεν είναι δημοσίου ενδιαφέροντος. Κ να σου πω εγώ ότι είναι δημοσίου ενδιαφέροντος κ το ξέρεις κ εσύ πολύ καλά. Γι αυτό κ κάνεις λογοκρισία στη κίνηση να βγει το όνομά της. ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΥΡΙΕ. Μήπως φοβάσαι κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θειουλα μου μας λειπεις...σε εμενα,σε ολη συ την οικογενεια(παιδια,αδερφια κλπ)...ομως θα εισαι παντα στην καρδια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.