Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Από το Λάος στην ΝΔ ο Φώτης Χαρίτος;;;;

Μια αποκλειστική βόμβα έριξε σήμερα το απόγευμα το εξαιρετικό blog Δημοτικό Σαφάρι και αφορά τον πολιτευτή Μεσσηνίας του Λάος και Δικηγόρο Φώτη Χαρίτο.

Σύμφωνα με την βόμβα που πέταξε σήμερα το Δημοτικό Σαφάρι ο Μάκης Βορίδης που είχε έρθει στην Καλαμάτα με τον Σαμαρά μίλησε με τον Xαρίτο και έκλεισε το deal για την μεταγραφή του τελευταίου στην ΝΔ.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για μια Super Duper κολοτουμπάρα του Χαρίτου.
Το Δημοτικό Σαφάρι αναφέρει:


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ

Νέα προσχώρηση από τον ΛΑΟΣ στην Νέα Δημοκρατία αυτή την φορά από την Μεσσηνία. Χθες ο Βορίδης που βρέθηκε μαζί με τον Σαμαρά στην Καλαμάτα για τα εγκαίνια της γέφυρας έκλεισε το deal με τον Χαρίτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Βορίδης του έδωσε και τον πρόεδρο της ΝΔ και συνομίλησαν μαζί....

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επισήμως.

Δημοτικό Σαφάρι

1 σχόλιο:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
    Οσο πολεμο και να μας κανουν εμεις μενουμε αμετανοητοι στον αγωνα για τις ιδεες μας και με οπλο τα επιχειρηματα μας και την πιστη μας στο εθνος μαχομαστε για αυτον εδω τον τοπο και δε προσκυναμε ραγιαδες αλλα δινουμε καθε μερα με τα πιστευω μας φορο τιμη στο εθνος κοντρα στα διεθνιστικα κεντρα εξουσιας,εμεις ασκουμε πατριωτικη ρητορικη μεσω του πατριωτικου παρεμβατισμου ενω καποιοι αλλοι υποτασσονται αμαχητι..οσο και να μη τους αρεσει εμεις παραμενουμε εδω στο ΛΑ.Ο.Σ. πιστοι στρατιωτες και με τον Φωτη Χαριτο και τον Γιωργο Καρατζαφερη δινουμε την μαχη για μια καλυτερη Ελλαδα

    ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.