Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" [ Ηχητικό ]

Την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στο Δίστομο ο Πάνος Καμμένος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κανένα κανάλι και κανένα μέσον (διαπλεκόμενα ΜΜΕ) δεν μετέδωσαν την ομιλία του Πάνου Καμμένου. Ενδεικτικά θα σας πούμε ότι τόσο η κρατική τηλεόραση η οποία έχει καταντήσει πλέον εμμετική μετέδιδε την ομιλία του Σαμαρά στην πολιτική επιτροπή και ταυτόχρονα ο ίδιο έκανε και ο ANT1 με έκτακτο δελτίο.

Το Φιλιατρά News σας δίνει την δυνατότητα να ...........

ακούσετε απόσπασμα από την ομιλία του Πάνου Καμμένου για αν είστε πιο ενημερωμένοι από όσο σας θέλουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.




-

4 σχόλια:

  1. ΠΑΝΟ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΧΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑΚΑΙ ΟΧΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΧΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑΚΑΙ ΟΧΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΟΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 33-35 ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ5 Απριλίου 2012 στις 9:11 μ.μ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.