Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται οι λαϊκές… online Υπουργεία ετοιμάζουν την «Ηλεκτρονική Αγορά»

Οι Έλληνες πολίτες και οι εθελοντές έδειξαν το δρόμο στους ιθύνοντες...

Τα Υπουργεία Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από κοινού ετοιμάζουν την «Ηλεκτρονική αγορά» αγροτικών προϊόντων.

Η μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρόσφατη πρωτοβουλία παραγωγών στο Νευροκόπι και εθελοντών στον νομό Πιερίας με την απευθείας πώληση πατάτας από παραγωγούς στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες, φαίνεται να είναι μια από τις απαντήσεις στην κρίση.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν και οι υπουργοί από ..........

την πλευρά του και υπέβαλλαν τεχνικό δελτίο για κοινοτική χρηματοδότηση, με σχέδιο δημιουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία θα μπαίνουν ομάδες παραγωγών και θα αναρτούν τις τιμές και τις διαθέσιμες ποσότητες οπωροκηπευτικών, και από την άλλη πλευρά χονδρέμποροι και λιανεμπορικές επιχειρήσεις οι οποίες θα βλέπουν το εύρος των τιμών και τον παραγωγό προκειμένου να έρθουν σε επαφή μαζί του.
Oι πιέσεις που ασκήθηκαν για την πτώση των τιμών σε βασικά αγαθά και τρόφιμα έχουν αποτελέσματα, και ελπίζουμε να ωφελήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τελικά τόσο τους καταναλωτές όσο και τους παραγωγούς.

metrogreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.