Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ημερίδα για την Ελονοσία στον Δήμο Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας σε συνεργασία με Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη και Προστασία από την Ελονοσία» προκειμένου να ενημερωθούν οι κοινωνικοί και παραγωγικοί φορείς του Δήμου Τριφυλίας και του Δήμου Οιχαλίας.

Σκοπός όλων μας πρέπει να είναι η θωράκιση και η ..........

διατήρηση του ήδη ασφαλούς υγειονομικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.
Η εκδήλωση γίνεται με την συνεργασία του Ιατρικού και Υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στις 6.30 το απόγευμα.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι εκτός από ενημέρωση, να ληφθούν και μέτρα, γιατί από τις εστίες κουνουπιών που δημιουργούνται, κυρίως εκεί όπου υπάρχουν στάσιμα ύδατα, και η μεγάλη υγρασία που επικρατεί στον Δήμο μας, ευνοεί τις συνθήκες πολλαπλασιασμού τους. Όταν αρχίσει και ζεσταίνει ο καιρός, κάνουν πολύ έντονη την παρουσία τους και εκτός από ενοχλητικά καθίστανται και επικίνδυνα γαι την υγεία. Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, το καλοκαίρι του 2011, εμφανίστηκαν πολλά περιστατικά ελονοσίας με ενδείξεις «εγχώριας
    μετάδοσης» (http://www.keelpno.gr/Portals/0/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%95%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1/Malaria_Report%2012-2011%20GR.pdf )
    Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.