Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!!

UPDATΕ: AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ VIDEO
ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Άγριος καβγάς ξέσπασε πριν ελάχιστα λεπτά στο παζάρι των Φιλιατρών όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος του Δήμου με σιδερένιο αντικείμενο επισκέφθηκε το παζάρι των Φιλιατρών και με φωνές απειλούσε να κλείσει το παζάρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες .............

ο υπάλληλος του Δήμου του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά σε μας, χτύπησε με σιδερένιο λοστό τον αντιπρόεδρο του συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδος κ. Νεκτάριο Ντόλο.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία όπου συνέλαβε τον υπάλληλο του Δήμου και τον οδήγησε στο Αστυνομικό τμήμα με την διαδικασία του αυτοφόρου.

Ο Αντιπρόεδρος του συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδος κ. Νεκτάριος Ντόλιος, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



10 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΧΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ????ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ??? ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο "ΔΗΜΟΣ" (απο φιλιατρα ειμαι και τα ποναω ρε παιδια κριμα κριμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ.ΑΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΖΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?Η' ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείς να πας στην Αστυνομία να το μάθεις αν θες. Κανείς δεν πάει να κουκουλώσει κανέναν.

    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ORAIA DIMOSIOGRAFIA! AMA EINAI NA PAME OLOI STIN ASTYNOMIA NA MAUOYME TOTE DEN EISTE XRISIMOI, DIAFIMISTE KANA SOYBLAKI NA BGALETE KATI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΙΜΟΙ, ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΤΙ!

    ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΑΠΙΛΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρεις κάτι; Ακόμα και ένας εγκληματίας, μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του έχει το τεκμήριο της Αθωότητας. Η θέση μα είναι λίγο δύσκολη και δεν μπορούμε να αναφέρουμε όνομα. Ελπίζω να καταλαβίνεις. Το γεγονός είναι πραγματικό πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί τον πήγαν στο τμήμα και ίσως ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφόρου. που σημαίνει ότι αν ακολουθήθηκε το αυτόφορο πλέον το θέμα πάει στην δικαιοσύνη.
    Δεν ξερω πως να στον φωτογραφίσω για να καταλάβεις. Αν μένεις εδώ όλη η πόλη συζητάει το όνομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κάτι ακόμα.
    Είπες ότι το στέλνεις και στα Ελληνικά για να μην το διαγράψουμε όπως "απειλούμε παραπάνω"
    Δεν "απειλούμε" όπως λες τώρα. Εδω και 3,5 χρόνια λέμε στα σχόλια ΟΧΙ Greeklish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι μούφα θέμα βγάλατε (όπως με το Δεσπότη) αφού κανένας δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και κανένας δεν συνελήφθη.
    ένας απλώς καβγάς ήταν με λίγα σπρωξίδια και τίποτα άλλο και οι άνθρωποι στην τελική τα βρήκαν μεταξύ τους.

    Μη γράφετε λοιπόν ανυπόστατα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως τα αίματα στο κεφάλι του αντιπροέδρου των μικροπωλητών ήταν σπρωξίματα; Τα τραύματα που του περιποιήθηκαν στο νοσοκομείο Το ότι πήγε η αστυνομία αλλά οι Μικροπωλητές δεν του υπέβαλαν μήνυση είναι και αυτά ψέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΡΗΜΑ.ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΝΤΡΟΠΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΕ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙ[ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.