Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος: Εράνη - Ατρόμητος Λάππα 4-2

UPDATE VIDEO

Ανετη νίκη για την Εράνη σήμερα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών κόντρα στον Ατρόμητο Λάππα τον οποίο κέρδισε με σκορ 4-2. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε άνετα να είναι 4-0 ή και ακόμα μεγαλύτερο αν δεν χάνονταν τρελές ευκαιρίες απο αυτές που λέμε κλασσικότατες και αν από το 70 - 73 η Εράνη δεν επαναπαυόταν οτι το παιχνίδι ήταν τελειωμένο.

Η Εράνη άνοιξε το σκόρ μόλις στο 3ο λεπτό του ............

πρώτου ημιχρόνου με τον Άγγελο Μπαστακό. Έκτοτε η Εράνη έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι χωρίς ο Αθανασόπουλος να κινδυνεύσει ιδιαίτερα.
Ο Μικελάτος με δύο προσωπικά γκολ στο 32΄ και στο 35' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Σκορ που έμεινε μέχρι και το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Εράνη συνέχισε να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι ώσπου στο 60' Ο Γεωργιόπουλος διαμόρφωσε το 4-0.
Μέχρι το 70 Ο Ατρόμητος Εφτασε δυο φορές στον Αθανασόπουλο χωρις όμως να τον απειλήσουν ιδιαίτερα.
Απο το 70 και μετα η Εράνη θεώρησα ότι το παιχνίδι είναι τελειωμένη υπόθεση και επαναπάυτηκε στο 4-0 μέχρι που ήρθε στο 71 ο Αγγελόπουλος από τον Πάγκο να μειώσει το σκόρ σε 4-1.
Πρίν προλάβει η Εράνη να αντιφράσει δέχτηκε δυο λεπτά μετά και το δεύτερο γκόλ για τον Ατρόμητο και συγκεκριμμένα στο 73 πάλι με τον Αγγελόπουλο.

Βλέποντας τον κίνδυνο η Εράνη αφυπνίστηκε και με λίγη παραπάνω συγκέντρωση κράτησε πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι και τη λήξη του.

Άνθρωπος μας τράβηξε Video από τον αγώνα περίπου 50 λεπτά το οποίο θα δείτε όταν ολοκληρωθεί το ανέβασμα του στο Youtube.

Οι συνθέσεις:

Εράνη Φιλιατρών: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Φουρναράκος, Μπαστακός, Ντηνιώτης, Κώτσος, Γεωργιόπουλος (70’ Νινιός), Ανδριόπουλος, Μ. Γρηγορακάκης (89’ Καραβίτης), Μικελάτος (65’ Χρονόπουλος), Κόλλιας.

Ατρόμητος Λάππα: Αγγελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιβάνης, Μούζος (33’ Χ. Βέρρας), Αντωνόπουλος, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Πολίτης, Τσιάτο (73’ Μπούρδος), Μπάρδης (56’ Λ. Αγγελόπουλος), Νάτσης.



1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
    ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΡΑΝΑΡΑ.
    ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΝ Δ.ΜΙΚΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΓΚΟΛ,ΜΕ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΑΛΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.