Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλη συμμετοχή της ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας με τον Κώστα Κόλλια

Μεγάλη συμμετοχή είχε η συγκέντρωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία συλλόγων Τριφυλλίας στο Ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα με τα Προεδρεία των Συλλόγων.

Στη συνάντηση αυτή, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλιας ενημέρωσε τους συμπατριώτες μας για τα θέματα του Δήμου. Ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος για όλα τα θέματα της Τριφυλίας. Εκτός από τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας (βιολογικός καθαρισμός, λιμάνι Κυπαρισσίας, οδικά δίκτυα), οι Σύλλογοι αναφέρθηκαν και στα καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζουν ιδίως τα χωριά, όπως η καθαριότητα, ο δημοτικός φωτισμός, οι αγροτικοί δρόμοι κτλ.

Το πλήθος των ερωτήσεων που έγιναν και .........

τα θέματα που συζητήθηκαν -ιδιαίτερα τα πολιτιστικά- δείχνουν το ενδιαφέρον των ετεροδημοτών της Αθήνας για τη γενέτειρα.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.
    ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΞΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.
    ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΞΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.
    ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΞΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κουβεντα να γινεται.Πρακτικες λυσεων,τιποτα.Συζητηθηκαν τα θεματα,λιμανια αεροδρομια καθορισμος ΒΙ.ΠΕ κτλ.Τους βλεπεις και λες...Πωω πω μορφωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ/Γ μια σακκουλα πισσα για τη 14ων δεν υπαρχει που εσπασα το μηχανακι μου?Για το ξενοδοχειο υπαρχει.και εσυ λαικιστη,πες με λαικιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.