Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Κοινωνική προσφορά από τη Λουξ

Η Λουξ Μαρλαφέκας, αναγνωρίζοντας τη σημασία υιοθέτησης πρακτικών αλληλεγγύης και προσφοράς στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προς όφελος των καταναλωτών που την εμπιστεύονται και την προτιμούν όλα αυτά τα χρόνια.
Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρία παραγωγής αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών, θέλοντας να στηρίξει την ελληνική οικογένεια, πραγματοποιεί ειδική προσφορά στα προϊόντα της εν όψει των Χριστουγέννων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, η Λουξ δίνει ..........

τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν τις αγαπημένες γεύσεις των αναψυκτικών της σε πιο οικονομική τιμή, πραγματοποιώντας έκπτωση 0,60€. Ειδικότερα, η προσφορά αφορά στις συσκευασίες του 1,5 λίτρου αναψυκτικών.

Η Λουξ, έχοντας πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον καταναλωτή, θέτει ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του, τόσο μέσα από την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων όσο και την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί.

ΣΧΟΛΙΟ
Γνωστή η Θέση μας. Υποστηρίζουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και κάνουμε μποϋκοτάζ σε οποιοδήποτε προϊόν είναι Γερμανικό. Ακόμα και στην αλυσίδα Super Market της Γερμανικής εταιρίας LIDL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.