Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο Εφραίμ

UPDATE VIDEO

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) οδηγήθηκε την Τρίτη το βράδυ ο ηγούμενος Εφραίμ, μετά την Εισαγγελία Εφετών, όπου παρουσιάσθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Έξω από το Εφετείο συγκεντρώθηκαν πιστοί για να του συμπαρασταθούν, καθώς μέσω διαδικτυακών χριστιανικών σελίδων καλούνται «όσοι αγαπούν τον γέροντα» να βρίσκονται εκεί.
Ο Εφραίμ οδηγήθηκε στο Εφετείο για την............

εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου θα διανυκτερεύσει.
Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές.

Οι συνήγοροί του αναμένουν την καθαρογραφή της απόφασης για την προφυλάκισή του κι αμέσως μετά θα υποβάλουν αίτημα στην ανακρίτρια να παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αντί να κρατηθεί προσωρινά. «Αδίκως οδηγούμαι στη φυλακή» φέρεται να είπε ο ηγούμενος Εφραίμ σε μοναχούς που τον συνάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του www.agioritikovima.gr.

Ο ηγούμενος μπήκε στη Γενική Ασφάλεια Αττικής από την οδό Μηλέων, κατέβηκε στο δεύτερο υπόγειο και από εκεί στον έβδομο όροφο, όπου και θα παραμείνει στο κρατητήριο. Αύριο θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού στην έκτη πτέρυγα όπου είναι κρατούμενοι για χρέη προς το Δημόσιο.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη πτέρυγα κρατούνταν εκεί παλαιότερα και ο πατήρ Γιοσάκης.

Difer News

ΣΧΟΛΙΟ
Βάλτε τον μέσα τον παπα-επιχειρηματία που μετέτρεψε την μονή Real Estate. Που ακούστηκε ρε μοναχός να κάνει Business και να πουλάει, να αγοράζει και να ανταλλάσσει οικόπεδα εκτάσεις και τέτοια. Το άθλιο θέαμα έξω απο το εφετείο με τις μαυροφόρες μοναχές και τα γελοία πλακάτ ήταν η πιο κακοπαιγμένη παράσταση που είδε όλη η Ελλάδα με το μαύρο κορακοσόϊ.



2 σχόλια:

  1. Ως προς το ΣΧΟΛΙΟ: Αντιλαμβάνομαι να μη συμφωνεί κανείς με την κοσμική εξουσία της εκκλησίας. Δε σημαίνει αυτό όμως ότι η εκκλησία και τα μέλη της, καθώς και οι ιερωμένοι δεν έχουν χρέος να υπερασπίζονται την εκκλησιαστική περιουσία όπως και ο κάθε πολίτης τη δική του! Επιπλέον, σημαντικότερο από το παραπάνω είναι το γεγονός πως στην υπόθεση του Βατοπεδίου δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή αντιδικία νομικής φύσεως, αλλά με σύγκρουση μεταξύ των δοσίλογων πολιτικών δυνάμεων του κατεστημένου και της Ελλάδας που αντιστέκεται. Είναι σχεδόν ανοησία κάποιοι να μην το καταλαβαίνουν, παίζοντας άθελά τους μάλιστα το παιχνίδι των γνωστών πλέον κέντρων εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΕΙΘΕΛΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ...

    ΕΜ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΑΜ..

    ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ,ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΘΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΜΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.