Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το “Πρώτο Θέμα” και το κουπόνι - δόλωμα των πέντε ευρώ για αγορές από τα Carrefour

Διερωτάται λοιπόν το πολύ καλό adena-gr πως μια εφημερίδα που σου έρχεται τσάμπα (σε σχέση με το κουπόνι που περιέχει για αγορές) να έχει πτώση από την πρώτη Κυριακή (που έβαλε το κουπόνι) είκοσι χιλιάδες φύλλα;

Εμείς πάντως προσπαθήσαμε να υποστηρίξουμε την φυλλάδα.

Μπορεί να μη την διαβάζουμε (any more), αλλά αφού οι Γάλλοι μεγαλομπακάληδες δίνουν 5 ευρώ κουπόνι για κάθε εφημερίδα που κοστίζει 2 ευρώ, αγοράσαμε καμιά 15αριά.
Και ίσως για τις άλλες εφημερίδες, η μακροχρόνια τακτική του ..........

Εντύπου με την Πολυεθνική να θεωρείται αθέμιτος ανταγωνισμός, στους δε αναγνώστες να...προκαλεί υποψίες για την ανεξαρτησία, αλλά και για την αντικειμενικότητα της πληροφόρησης.

Σε μας όμως προκαλεί ορισμένες απορίες.

Π.χ. Τα 160.000 κουπόνια, επί 5 ευρώ έκαστον, ισούται με ένα βαρβάτο γινόμενο, που λογικά και σίγουρα εκπίπτει από την φορολογία ως έξοδο διαφήμισης. Ποιος καρπούται κάθε βδομάδα αυτό το τεράστιο ποσό, η εφημερίδα η το Καρφούρ; Και από την στιγμή που τα κουπόνια (σε αντίθεση με όλα τα άλλα της αγοράς) είναι πανομοιότυπα και δεν διαθέτουν αρίθμηση η το γραμμοκώδικα (barcode), πως βγάζουν άκρη στην Εφορία και στα Κεντρικά (της Χ beneficiary επιχείρησης) ποιος που πότε πόσα και γιατί τα διέθεσε;

Τι τραβούν κι αυτοί οι εκατομμυριούχοι!...

Για όσους βιάστηκαν να συμπεράνουν ότι τελικά οι καταναλωτές είναι κερδισμένοι, ας δουν στην συνέχεια όπου οι μελιτζάνες Κρήτης "πέταξαν" από 1,15 στα 1,70 ευρώ το κιλό σε μια βδομάδα (χωρίς να μεσολαβήσουν ακραία καιρικά φαινόμενα στην μεγαλόνησο)...


Στο Υπέρ Μάρκετ λοιπόν Carrefour επί της Λεωφ Μαραθώνος στο Γέρακα, υπήρχε συνωστισμός στα ταμεία από τους αναγνώστες του ΠΡΏΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, που είχαν έρθει κεφάτοι να "εξαργυρώσουν" τα κουπόνια της εφημερίδος. Εμάς όμως μας ενδιέφεραν οι (μαύρες φλάσκες) Μελιτζάνες Κρήτης, όπου στο τμήμα λαχανικών είχαμε 2 επιλογές. Τις χύμα που κόστιζαν 1,41 το κιλό, και τις συσκευασμένες που , σύμφωνα με το αυτοκόλλητο ταμπελάκι κόστιζαν 1,15 το κιλό (τις οποίες και προτιμήσαμε).

Πόσο όμως νομίζετε τις πληρώσαμε στο ταμείο; οεο!!!

Όπως καθαρά φαίνεται στην απόδειξη (κλικ φωτό αριστερά) ΑΝΤΙ να χρεωθούμε ότι έγραφε στην προζυγισμένη συσκευασία, δηλαδή 0,86 ευρώ (για τα 751 γραμ), το αισχρό Carrefour Μαρινόπουλος μας το "φούσκωσε" 1,28.

Δηλαδή το κιλό 1,70 ευρώ!!!

Η ληστεία έλαβε χώρα σήμερα της 11: 47 π.μ. κύριοι της Γενική Γραμματείας του Καταναλωτή της οποίας τις σχετικές αναρτήσεις αποστέλλω στο e-mail της Διεύθυνσης info@efpolis.gr.

Είναι απλό απλούστατο με μια επίσκεψή σας να το διακριβώσατε.
Αν δεν δούμε εντός επόμενης εβδομάδας σχετική ανακοίνωσή σας και κυρώσεις, έχουμε το κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θέλουμε για την... εντιμότητά σας.

Σας προκαλούμε εδώ και τώρα...

Υ.Γ: Καταλάβατε τώρα αγαπητοί αναγνώστες (όχι δικοί μας , της εφημερίδας) γιατί κι Θέμος είναι χορτάτος με την τεχνητά αυξημένη κυκλοφορία του Πρώτου Θέματος, και οι Γάλλοι μεγαλομπακάληδες που σας δίνουν 5 ευρώ δόλωμα (κι όταν μπείτε στο κατάστημα θα σας γδάρουν); περαστικά μας.

Adena gr

Διαβάστε κι αυτό: http://adena-gr.blogspot.com/2011........251.html

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.