Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας.

Έληξε πριν λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 11 το βράδυ η ψηφοφορία που είχαμε βάλει για να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνουμε σχετικά με την δημοσίευση η μη των Δελτίων Τύπου που μας στέλνουν οι πολιτικοί της Μεσσηνίας (Κουσελάς, Γιαννακοπούλου, Βουδούρης, Λαμπρόπουλος.

Είχαμε δεσμευτεί ότι όποια απόφαση και να πέρνατε, εμείς θα την σεβόμασταν και θα την εφαρμόζαμε.

Η απόφαση σας λοιπόν βγήκε. Οι 88 χρήστες που θέλησαν να ψηφίσουν έδωσαν τις απαντήσεις τους και τους ευχαριστούμε.
Τα αποτελέσματα αναλυτικά: ...............


Στην πρώτη θέση με ποσοστό 50% (44 ψήφοι) βρέθηκε η επιλογή: Οχι, δεν θελω να δημοσιεύετε τίποτα από αυτούς.

Στην Δεύτερη θέση με ποσοστό 26,14% (18 ψήφοι) βρέθηκε η επιλογή: Ναι, θέλω να δημοσιεύονται όλα.

Στην Τρίτη Θέση με ποσοστό 20,45% (23 ψήφοι) βρέθηκε η επιλογή: Ναι, αλλά να δημοσιεύονται μόνο όσα αφορούν την περιοχή μας

Στη Τέταρτη και τελευταία θέση βρέθηκε με ποσοστό 3,41% (3 ψήφοι) βρέθηκε η επιλογή Δεν ξέρω / Δεν απαντώ.

Κατα συνέπεια, η απόφαση σας να μην δημοσιεύεται τίποτα από αυτούς θα εφαρμοστεί και δεν θα δημοσιεύεται κανένα απολύτως δελτίο τύπου που μας στέλνουν.
Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε μόνοι σας πατώντας την παραπάνω εικόνα.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας (όσοι θέλατε να συμμετέχετε δηλαδή) στην ψηφοφορία μας.

5 σχόλια:

  1. Έχεις καταντήσει blog Copy Paste. Άντε και καλό κλείσιμο, σε λίγο δεν θα έχεις τι να γράψεις. Τους μετανάστες που παίζουν μπάλα στην πλατεία δεν τους βλέπεις, να γράψεις κάτι; Όχι ότι είναι κακό να παίζουν μπάλα αλλά η πλατεία δεν είναι γήπεδο. Να έρθει και η Εράνη να προπονείται στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καιρος ειναι να ξυπνησουμε και να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι τελειωσαν τα ψεματα .Ειναι ανεπιθυμητοι και θα το καταλαβουν στις εκλογες.
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο και αν περιμένεις ή εύχεσαι να κλείσει το Φιλιατρά News θα μείνεις με την όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν νομίζω ότι πρέπει να σταματήσετε τις δημοσιεύσεις των δελτίων τύπου των βουλευτών του νομού απλά να γίνεται μια αξιολόγηση του θέματος και να βάζετε τα απολύτως σοβαρά κυρίως αυτά που αφορούν την περιοχή μας και εαν είναι δυνατό χωρίς φωτογραφία κάθε φορά αφού εκεί γίνεται διαφήμιση και όχι τόσο με το κείμενο.Πρέπει να μαθαίνουμε για την κίνηση των βουλευτών που θα ψηφίσουμε.
    Επίσης το δείγμα του γκάλοπ είναι πολύ μικρό σε σχέση με τους αναγνώστες για να πάρετε μια τέτοια απόφαση,τέλος μιά πρόταση...εάν είναι δυνατό να κάνετε μια αναφορά για την κοινοβουλευτική παρουσια των βουλευτών μας για να δούμε πως υπερασπίζονται τα θέματα της Μεσσηνίας αλλά και της Ελλάδος γενικότερα...τις ομιλίες τους,τις παρουσίες τους κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε θα συμφωνήσω ότι το δείγμα είναι μικρό (88 άτομα) αλλά θέλουμε δεν θέλουμε τόσοι επέλεξαν να μας απαντήσουν μέσα σε μια εβδομάδα τόσοι απάντησαν. Απλά ήθελαν μόνο 88 άτομα να ψηφίσουν. Αυτό είναι όλο.

    Εμείς είχαμε πει ότι το όποιο αποτέλεσμα θα είναι δεσμευτικό για εμάς. Εφόσον οι ίδιοι οι αναγνώστες μας θέλησαν να μην βγαίνει τίποτα από κανέναν εμείς πρέπει να σεβαστούμε την θέληση των αναγνωστών μας.
    Άλλωστε λειτουργούμε με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι με ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ όπως η κυβέρνηση που στις 19 Φλεβάρη θα αποτελεί μαύρη σελίδα για την Ελλάδα. Θα έρθουν οι εκλογές και ο ίδιος ο λαός θα καταδικάσει τα δύο χρόνια του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, μειώσεις μισθών και συντάξεων, εξαθλίωση των Ελλήνων, απολύσεις, εφεδρείες, κουρέλιασμα του Συντάγματος με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο, εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας....) ΟΛΑ θα πληρωθούν στην ώρα τους ακριβά. ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.
    Όσο για την άποψη σου παραπάνω απλά καταγράφεται και είναι σεβαστή.
    Εμείς είχαμε αφήσει 8 ημέρες να ψηφίσουν.

    Όσο για την φωτογραφία. Δεν την βάζουμε για να γνωρίσετε τον βουλευτή. Την βάζουμε για να μην είναι ξερό κείμενο.
    Όσο για τα υπόλοιπα, για την κοινοβουλευτική παρουσία τω Βουλευτών Μεσσηνίας και την υπεράσπιση των θεμάτων της Μεσσηνίας, υπομονή μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Εκεί θα μιλήσει ο Μεσσήνιος πολίτης. Εκει θα φανούν τα πάντα.... Εκεί θα καταγραφούν όλα. ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. Εμείς απλά τότε (πριν την ψήφο δηλαδή) θα θυμίσουμε στους αναγνώστες μας σημεία από την δίχρονη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.