Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επιμένει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας κατά του χαρατσιού

Πρόσκληση για νέα συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Καλαμάτας και φορείς για το χαράτσι στη ΔΕΗ απηύθυνε χθες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστας Μαργέλη για αύριο το πρωί στις 11.00.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας για την αυριανή συνάντηση έχει καλέσει: ...........

το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών- Βιοτεχνικών – Εμπορικών Σωματείων Καλαμάτας και Νομού Μεσσηνίας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, τα Σωματεία Εργαζομένων και Υπαλλήλων της ΔΕΗ, το Νομαρχιακό Τμήμα ΤΕΕ Μεσσηνίας, την Ένωση Καταναλωτών Μεσσηνίας, το Σύλλογο Πολυτέκνων Μεσσηνίας και τον Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας.

«Πιστεύει κανείς ότι η Πολιτεία ή η ΔΕΗ θα τολμήσει να κόψει το ρεύμα σε όλη την Καλαμάτα, αφήνοντας την πόλη μας χωρίς φωτισμό; Εάν ανεχθούμε ως κοινωνία το “χαράτσι” αυτό με την απειλή της διακοπής του ρεύματος της Δ.Ε.Η., τότε είναι βέβαιο ότι το επόμενο “χαράτσι” θα επιβληθεί με τη σχετική απειλή της διακοπής του νερού ή του τηλεφώνου. Όλα αυτά πλέον δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Οφείλουμε όλοι οι φορείς του τόπου μας να αντιδράσουμε από κοινού. Οφείλουμε όλοι οι φορείς του τόπου μας να σταθούμε στο πλευρό όλων των πολιτών που υφίστανται αυτή την ψυχολογική βία και εκβίαση, να τους ενθαρρύνουμε», σχολίασε ο κ. Μαργέλης.

Θαρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.