Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σημεία της επιστολής ανεξαρτητοποίησης της Μιλένας Αποστολάκη

Ανεξάρτητη βουλευτής είναι πλέον η Μιλένα Αποστολάκη, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ίδια εκφράζοντας την αντίθεση της με τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Με την δισέλιδη επιστολή της, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τη διαφωνία της με το εξαγγελθέν δημοψήφισμα τονίζοντας πως πρόκειται για μια «βαθιά διχαστική διαδικασία» και συμπληρώνει λέγοντας «παραμένοντας συνεπής με τις απόψεις μου εκφράζω την κατηγορηματική διαφωνία μου με αυτήν την επιλογή της κυβέρνησης».

«Ψήφισα σειρά νομοσχεδίων, γνωρίζοντας ότι ...........

δεν εκφράζω τη βούληση των πολιτών που με εξέλεξαν, αξιολογώντας ως πρώτιστο καθήκον μου την αποφυγή της χρεοκοπίας και της επακόλουθης στάσης πληρωμών», αναφέρει η κ. Αποστολάκη στην δισέλιδη επιστολή της.
«Τούτη τη στιγμή εκπροσωπώντας ως βουλευτής σύμφωνα με το σύνταγμα το έθνος έχω χρέος να αντισταθώ σε αυτή τη λαθεμένη πολιτική επιλογή που διχάζει, επιχειρώντας ανεπίτρεπτα να υποκαταστήσει τη λαϊκή εντολή και την ίδια στιγμή την βιωσιμότητα της χώρας», συμπληρώνει.
«Οι στιγμές είναι χρήσιμες και οι πολίτες έχουν ανάγκη να εκπροσωπούνται από βουλευτές που εξέλεξαν», χαρακτηρίζει ανεπιτυχή τη διαδικασία προσαρμογής της Ελληνικής οικονομίας και διαπιστώνει ότι «οι στόχοι του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος δεν επιτυγχάνεται», και ότι η «νομοθετική υπερπαραγωγή αδυνατεί να μετουσιωθεί στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις».
Πλέον η κυβέρνηση έχει τη στήριξη 152 βουλευτών, έχοντας χάσει συνολικά τη στήριξη οκτώ από την ψηφοφορία για την έγκριση του Μνημονίου έως σήμερα.

Το κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.