Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τι ετοιμάζει η ομάδα … Βενιζέλου για την επόμενη ημέρα;

Για πολλούς η στάση των «Βενιζελικών» βουλευτών αποτελεί μυστήριο, όμως φαίνεται ότι η ομάδα «προπονείται» για την επόμενη ημέρα

Ο Βενιζέλος μίλησε για αλλαγές, για ανανέωση προσώπων, για εκλογές εάν είναι ανάγκη και για νέο … αίμα, όχι από το παλιό φθαρμένο πολιτικό υλικό. Δήλωσε … παρών για την επόμενη ημέρα;

Ακόμη καν θεωρήσουμε ότι ο Βενιζέλος εκπροσωπεί το ........

νέο υλικό ή έστω την εναλλακτική πρόταση, αν ο ίδιος το πιστεύει, οι φιλοδοξίες του ήταν δεδομένες και ξεκάθαρες από την αρχή.

Το δαχτυλίδι της διαδοχής, όπως εκτιμούν κάποιοι, το έχει ήδη πάρει. Η ομάδα όμως του Βενιζέλου, ίσως και ο ίδιος θέλει άμεσα να υπάρξει … διαφοροποίηση από την σημερινή εικόνα της συμπόρευσης και της αγαστής συνεργασίας.

Ο ίδιος ο Βενιζέλος, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν μπορεί να βγει μπροστά. Αυτό … θα το κάνει η ομάδα του. Με διακριτικότητα φυσικά και πάντα μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής και των δεδομένων που ακολουθεί ο Βενιζέλος.

Πολλοί περιμένουν την ρήξη μεταξύ Βενιζέλου και Παπανδρέου. Αν έρθει … θα αργήσει, λένε αυτοί που γνωρίζουν καλά τον κ. Βενιζέλο, όμως … σχεδιάζεται μια νέα ρητορική. Την αρχή την έκανε ο κ. Βενιζέλος και την αρθρογραφία του. Θα ακολουθήσεις κι άλλες.... αιφνιδιαστικές τοποθετήσεις του.

Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.