Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Ένταξη Έργων στο ΕΣΠΑ 2007 - 2013

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης για χρηματοδότηση των ακόλουθων έργων στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 συνολικού προϋπολογισμού 234.700,00 €

Ειδικότερα: ..............

«ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΥΛΟΥ»
συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 234.700,00 €, με Τελικό Δικαιούχο το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το έργο αφορά οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να αναβαθμισθούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Κ. Υ. Πύλου. Οι εργασίες αφορούν κυρίως τον κεντρικό χώρο εισόδου-αναμονής του κτιρίου καθώς επίσης και το κέλυφος του κτιρίου. Στην κεντρική είσοδο καθώς και στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών θα κατασκευαστούν ράμπες για την διευκόλυνση της πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Με την ολοκλήρωση του ανωτέρω έργου θα επιτύχουμε την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με αποτέλεσμα την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας σε σύγχρονο περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΟ
Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη βάλτε τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν και μια μελέτη για έργα συντήρησης του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών. Έχει πάρα πολλές ανάγκες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Πάνος Μπόζος με τα λίγα χρήματα που μπόρεσε να διαθέσει, κατάφερε να κάνει κάτι λίγα έργα αποκατάστασης.
Όμως το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών έχει πάρα πολλές ανάγκες εργασιών.
Γνωρίζοντας ότι μας διαβάζετε, ελπίζουμε να δώσετε λύση και σε αυτήν την περίπτωση. Έχετε αποδείξει ότι έχετε ευαισθησία και θέληση να προσφέρετε στον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.