Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σύσκεψη Βουλευτών Μεσσηνίας με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το ΚΑΦΚΑ

Με αφορμή τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής του Σχεδίου Νόμου του ΥΥΚΑ «Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Ένταξη των ΚΑΦΚΑ στο ΕΣ Υ για την παροχή υπηρεσιών Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης - Σύσταση ενιαίου Εθνικού Μητρώου δικαιούχων ..........

επιδομάτων και άλλες διατάξεις» πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Οκτωβρίου, σύσκεψη παρουσία του Υφυπουργού κ. Μάρκου Μπόλαρη, των Βουλευτών του Νομού Μεσσηνίας Δημήτρη Kουσελά, Νάντιας Γιαννακοπούλου και Οδυσσέα Βουδούρη και του Διοικητή του ΚΑΦΚΑ Μεσσηνίας, κ. Λεωνίδα Παρασκευόπουλου με θέμα τη λειτουργία του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών..

Ο Υφυπουργός αποδέχτηκε το αίτημα του Διοικητή και των Βουλευτών να μην μετατραπεί το ΚΑΦΚΑ σε Θεραπευτήριο «Χρόνιων Παθήσεων», αλλά να λειτουργεί ως Μονάδα Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης.

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΙΣΤΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΤΖΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΣΕΛΑ. Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.