Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, πάντα πατάει σε μπανάνες.

Το ότι το Φιλιατρά News είναι το πρώτο σε αναγνωσιμότητα blog στον νομό εδώ και δυο χρόνια το ξέρετε και το ξέρετε πάρα πολύ καλά.
Και φυσικά κάποιος συντοπίτης ας τον πούμε blogger υπολοιπόμενος κατα πολύ σε σχέση με το Φιλιατρά News, ξέραμε ότι μας κλέβει θεματάκια και σας τα πασάρει σαν δικά του.

Σήμερα λοιπόν είπαμε να γελάσουμε λίγο με τον φίλτατο blogger του Filiatra-net, και γράψαμε μια είδηση η οποία ήταν μεν αλήθεια αλλά κατα το ήμισι.

Ο λόγος για την είδηση που διαβάσατε πρώτοι σε ......

εμάς ότι υπό κατάληψη βρίσκονται Λύκειο και γυμνάσιο Φιλιατρών από χθες το Βράδυ.
Το λύκειο ναι, το γυμνάσιο όμως όχι. Εύκολη μπανανόφλουδα για να την πατήσει ο φίλος μας ο blogger. Και ω του θαύματος την πάτησε. Και όχι μόνο την πάτησε, δεν κατάλαβε και το πέσιμο που έφαγε απο την μπανανόφλουδα. Και την πάτησε γερά μάλιστα. Όχι μόνο αντέγραψε την ψευδή είδηση για το γυμνάσιο ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΗΓΗΣ, αλλα την ενίσχυσε κι όλας με την λίστα των υπό κατάληψη σχολείων στην Mεσσηνία και στο τέλος (όπως θα δείτε στο σχετικό print Screen) έγραψε.

■Φιλιατρά (2)
1.Γυμνάσιο Φιλιατρών
2.Λύκειο Φιλιατρών

Το γυμνάσιο Φιλιατρών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Δεν ήταν ΠΟΤΕ. Oύτε από χθες ο βράδυ, ούτε σήμερα τουλάχιστον μέχρι και αυτή την στιγμή που κάνουμε αυτήν την δημοσίευση.
Που το είδε ο blogger FILIATRA-NET ότι είναι υπό κατάληψη απο χθές βράδυ κι όλας (!!!) και το Γυμνάσιο, δεν ξέρουμε. Μάλλον στο κλέψει κλέψει είδηση από το Φιλιατρά News. Γιατί μόνο εμείς το γράψαμε και επίτηδες για αν δούμε πόσο εύκολα πατάνε την μπανανόφλουδα κάτι bloggers σαν τον filiatra-net. Πιστέψτε μας... Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!!!!!

Ρε φίλε, κλέβεις που κλέβεις, μπράβο κλέψε. Βάλε όμως και πηγή... Εκτός και αν έχεις κόμπλεξ με το Φιλιατρά Νews και σου δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα η πηγή προς εμάς.
Πάντως αποκαλύφθηκε και αυτό μας αρκεί. Τώρα να δούμε πως θα μπαλώσεις την μπανάνα που έφαγες.

Απολαύστε την πατάτα του και δείτε πως πάτησε την μπανανόφλουδα.




28 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εγώ την τράβηξα. Απλώς την έκοψε για να μην φανεί ότι και αυτή είναι κλεμμένη.
    Άσχετα αν εμείς δεν το αναφέραμε καν. Το διαπίστωσες εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νομιζω οτι εχετε καποια προσωπικα προβληματα με το filiatranet,με ενα πολυ καλο blog.που δεν κανει σκοπιμοτητες και πολιτικα παιχνιδια οπως εσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ta dika sas uemata einai anadimosiefseis apo ton topiko tipo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μηπως δεν ειχατε εσεις σωστες πληροφοριες και τα ριχνετε στους αλλους?αλλωστε ουκ ολιγες φορες εχετε γελειοποιηθη απο καποια αποκλειστικα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειστε καλυτεροι εσεις?ολα κλεμενα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το filiatranet δεν εχει δωσει ποτε λογο για αρνητικα σχολια.το δικο σας κανει σκοπιμοτητες πρωτα απο ολα μη εγκρινοντας σχολια τα οποια δεν σας συμφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ....ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΟΥΦ ΟΥΦ ΟΥΦ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑΧΑ! ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς είχαμε τις απολύτως σωστές πληροφορίες. Μεσα βάλαμε την μπανανίτσα που πάτησε ο φίλτατος Filiatra-Net.

    Από την ταραχή του μπέρδεψε την βούρτσα με την μπατανόβουρτσα.
    Το έγγραφο της Διαματοπούλου το βρήκαμε στο Διαύγεια. Το λέμε και σε σχόλιο μας. Δεν μας το έστειλε κανένας. Στο διαύγεια μπορείς να βρεις ότι θέλεις. Το κατεβάσαμε από το διαύγεια και γράψαμε το θέμα.
    Και επειδή ξέρουμε ότι μας κλέβει του βάλαμε επάνω το λογότυπο. Τώρα αν το είχαν άλλα site και πότε το είχαν δεν το ψάξαμε και δεν μας αφορούσε. Και στην τελική, δεν γράφτηκε ψευδής είδηση. Κάτι αληθές γράφτηκε. Γιατί μας την λέει ο Filiatra Net στην δική του Δημοσίευση... Δεν το καταλαβαίνουμε.
    Σε όλο αυτό που κολλάει ο πρώην διαχειριστής μας ο οποίος όποτε μπορεί μας βοηθάει και αυτό δεν το καταλαβαίνουμε. Υπονοεί ότι είναι μαζί μας στην Διαχείριση? Ας το αποδείξει λοιπόν ο κοινός συκοφάντης. Αλλιώς ας ράψει το στόμα του γιατί εκτίθεται όλο και περισσότερο.

    Ο κύριος λοιπόν είδε σε εμάς τη δημοσίευση μας και πήγε να το παίξει .... μεγαλοδημοσιογράφος ρεπόρτερ!! Συνήθως κάνει τον ρεπόρτερ από το μπαλκόνι του.
    Την μπανάνα δεν είδε όμως γιατί ήταν καμουφλαρισμένη. Σήμερα κατάληψη είχε ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ. ΟΧΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. Τράβα ρώτα όπου θες. Αντι να παραδεχτεί ότι την πάτησε και εκτέθηκε κοιτάει να μας την πει. χα χα χα.

    Παραδέξου επιτέλους ότι την πάτησες και μην μας το παίζεις παρθένα ρε φίλε. Δεν υπάρχουν πια παρθένες.

    Και για να συστηθούμε με τον κύριο τάδε..
    Η διαχείριση του Φιλιατρα News αποτελείται απο τους X-treme και McH. Ξεχωριστός διαχειριστής ο karfi- Petalo.
    Υπαρχουν και 3-4 συντάκτες.

    Ο πρώην δεν είναι μαζί μας όσο και αν δεν μπορείς αν το βάλεις στο στενό σου μυαλουδάκι.

    8:31 κανένα προσωπικό πρόβλημα. Την δουλειά μας προστατεύουμε.

    8:41 Και όποτε το κάνουμε αναφέρουμε και την πηγή.

    9:02 Οι πληροφορίες μας ήταν 100% σωστές. ΜΟΝΟ το Λύκειο είχε κατάληψη. Οχι το γυμνάσιο. Πήγαινε ρώτα όπου θέλεις. Γράψαμε για το γυμνάσιο γιατί ήταν η μπανανόφλοδα που στήσαμε στον δήθεν.

    9:10 Κλεμμένα με αναφορά πηγής; Σοβαρέψου.

    9:36 Ολα τα σχόλια δημοσιεύονται, αρκει αν μην περιέχουν υβριστικές λέξεις μέσα του τύπου μαλάκα, αντε γα...., καρ.... κλπ κλπ.Ολα βγαίνουν λοιπόν.

    McH
    Admin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για τον 9:52 Ότι μπορούμε να προσφέρουμε για τους Φιλιατρινούς που ζουν μακρυά μας αγόρι μου. Τώρα κάτσε να γελάσεις λίγο ακόμα γιατί εσύ είσαι εδώ και τα βλέπεις. Αυτοί που δεν είναι εδώ έστω και το παραμικρό μπορεί να τους θυμίσει πράγματα και καταστάσεις.
    Εξακολουθείς να γελάς; Συνέχισε. Το γέλιο κάνει καλό.

    McH
    Admin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε για γέλια... Πραγματικά για γέλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια φορά νομίζω ότι φτάνει. Οι 3 είναι υπερβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΧΗ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗΣ??? ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά, σε όλα αυτά μπορεί να έχετε δίκιο αλλά για τη φωτογραφία δεν έχετε. Αν κοιτάξετε καλά τις φωτογραφίες θα βρείτε τις διαφορές (διαφορετικός ίσκιος κολόνας ΔΕΗ, ανοιχτά παράθυρα, κουρτίνες, διαφορές στα τσαλακώματα και τις γυαλάδες του πανό)
    Για να αποδίδονται τα του Καίσαρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πανό στην πόρτα της αυλής (αυτήν που είναι στον δρόμο) ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨη. Τουλάχιστον στην φωτο φαίνεται καθαρά το ΨΗ ... Το ΑΠΟΧΗ Δεν ταιριάζει με το πανό που γράφει ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
    Αρα μην μας πουλάς φούμαρα. Γιατί αύριο θα έχει κι άλλο κράξιμο ο φίλος μας Filiatra Net γιατί και το θάρρος αύριο γράφει κατάληψη σε Φιλιατρά Αποχή στους Γαργαλιανους.

    Σε κατάληψη του λυκείου Φιλιατρών προχώρησαν από χθες το πρωί...... Δεν λέει κάτι για γυμνάσιο.
    Αφήστε αύριο θα δείτε πρωτοσέλιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ως προς την φωτογαρφία ίσως να έχεις δίκιο. Μπορεί αν τον αδικήσαμε. Σε αυτό μόνο (για την φωτο) του ζητάμε συγνώμη. ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αντι να ασχοληθειτε με κατι σοβαρα δφξσκφ σαν τα κουνελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εχετε πεσει πολυ στα ματια μας σαν μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:13 Και γιατί μας παρακολουθείς και σε κάνει να χαλάς την ζαχαρένια σου; Μην μας παρακολουθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαλλον κανατε εσεις την πατατα και τρεχετε να το μαζεψετε.Αν δεν ειναι ετσι οπως σας γραφω τοτε ακομα χειροτερα,αφου γραφετε ψευδεις ειδησεις για να 'συλαβετε' τον απεναντι σε βαρος ολων εμας που σας διαβαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΓΩ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ BLOG ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΥΝΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ FILIATRA-NET?
    ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ) ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ AYTΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΕΦΕΡΕ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BLOG ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥς ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΡΟΥΜΕ.

    ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΩΜΗ ΜΑΣ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟ.
    ΔΙΑΠΣΙΤΩΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΌΤΙ ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩς ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΛΛΟ BLOG ΠΉΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΗΓΗ. ΔΕΝ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS. ΕΚΤΕΘΗΚΕ TΟ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΨΕΜΤΑ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΝΗΚΑ ΑΥΣΤΗΡΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BLOG ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΆΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ STAR ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ VIDEO.

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12:23 Δεν είναι έτσι όπως τα γράφεις. Η είδηση δεν είναι όλη ψεύτικη. Είναι η μισή. Απλά ξεχαστήκαμε να τσεκάρουμε νωρίτερα αν πάτησε η όχι την μπανανόφλουδα. Μόλις το διαπιστώσαμε, τότε έγινε η μεγάλη αποκάλυψη. Άλλωστε δεν σου είπαμε ότι είναι στα Φιλιατρά η Κλώντια Σίφερ και εσύ στήθηκες να την περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μαλλον θα μπερδευτηκε ο ανθρωπος οταν ειδε το πανο εξω απο την μαντρα κρεμασμενο.ανθρωποι ειμαστε ολοι λαθη κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1:16 πασοκ εισαι ε!φαινετε σου αρεσει. βαγγελας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.