Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα σβουριχτή σφαλιάρα από το "Θάρρος" στην Ελευθερία Καλαμάτας του Πλεμμένου.



Και νέα σφαλιάρα ρίχνει στην Ελευθερία Καλαμάτας του Πλεμμένου η έγκριτη εφημερίδα Θάρρος.
Στην προσπάθεια της Ελευθερίας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, συντηρώντας το θέμα που η ίδια άνοιξε αφού στα μάτια των αναγνωστών της αποκάλυψαν τον βρωμερό πρόσωπο της Δημοσιογραφίας του υποδεκάμετρου και ότι το τι θα γράψουν για κάποιον (Δήμαρχο, περιφερειάρχη κλπ κλπ) εξαρτάται από το πόσα αφήνει στα ταμεία τους.

Όμως υπάρχουν και Εφημερίδες στον Νομό μας που την αξιοπρέπεια τους δεν την διαπραγματεύονται με κανένα εκατοστό σε δημοσιεύσεις και ότι αυτό αποτελεί αυτό που λέμε κούτελο καθαρό. Για παράδειγμα η απάντηση του Θάρρους που δίνει σήμερα στην Εφημερίδα του Πλεμμένου.

Αναλυτικά στην πρώτη σελίδα του "Θ" αναφέρεται:

Πρωμετωπίδα μας η αξιοπρέπεια

Σχετικά με το θέμα που άνοιξε και συντηρεί η εφημερίδα "Ελευθερία" για την κατανομή των καταχωρήσεων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι πάντοτε πως η κάθε μορφή εξουσίας έπαιζε το παιχνίδι των δημοσιεύσεων. Ουδέποτε ασχοληθήκαμε, γι αυτό και στο "Θ" δεν υπάρχει αρχείο πόντων.

Η απάντηση σε αιωρούμενα υπονοούμενα δόθηκε αποκλειστικά για λόγους αξιοπρέπειας. Και αυτή η αξια αποτελεί για το "Θ" προμετωπίδα. Ειδικά σε δύσκολες εποχές, κάποιες αρχές πρέπει να τηρούνται με οποιοδήποτε κόστος. ΑΥΤΟ αποτελεί για μας λόγο ύπαρξης.
και εδώ τελειώνει το παιχνίδι των ανταπαντήσεων.

"Θ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.