Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ράχες Τριφυλίας Σοκ από αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού 87χρονου

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία των Ραχών Τριφυλίας από το θλιβερό μαντάτο της αυτοκτονίας, δι’ απαγχονισμού, 87χρονου συγχωριανού τους. Οι κάτοικοι των Ραχών, αλλά και οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του αυτόχειρα από την ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, είναι συγκλονισμένοι με το τραγικό τέλος που, όπως όλα δείχνουν και εκτιμούν οι Αστυνομικές Αρχές οι οποίες διεξάγουν έρευνα, επέλεξε να βάλει ο ίδιος στη ζωή του.

Το άψυχο κορμί του απαγχονισμένου ηλικιωμένου ..........

αντίκρισε το απόγευμα της Κυριακής, περίπου στις 5.20, σε κοτέτσι δίπλα από το σπίτι του, η κόρη του, η οποία τον έψαχνε μαζί με συγγενικό τους άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος, που διέμενε στις Ράχες μαζί με μια γυναίκα από τη Ρουμανία, κατά τις 3.00 μετά το μεσημέρι είπε πως θα πήγαινε στο σπίτι ανηψιού του που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το δικό του και έφυγε. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε. Γύρω στις 5.00 μ.μ., ώρα που έπρεπε να πάρει τα φάρμακά του, για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, η Ρουμάνα που διέμεναν μαζί ανησύχησε και πήγε η ίδια στο σπίτι του ανηψιού του για να τον βρει. Ο ανιψιός του, όμως, της είπε πως δεν τον έχει δει καθόλου. Αμέσως η Ρουμάνα ειδοποίησε την κόρη του για την εξαφάνιση και άρχισαν να ψάχνουν για τον ηλικιωμένο.
Μετά από λίγο, η κόρη του αντίκρισε το άψυχο κορμί του πατέρα της απαγχονισμένο.

Από την έρευνα των Αστυνομικών Αρχών δεν υπάρχουν ευρήματα που να «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια και όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στην αυτοχειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.