Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ούτε κίχ από την κ. Παντελάκη για την αποκάλυψη μας

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011


Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Φιλιατρών η προχθεσινοβραδυνή μας αποκάλυψη σχετικά με τη ματαίωση της παράστασης του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας. Αποκάλυψη την οποία σήμερα δημοσιεύει και η Μεσσηνιακή Εφημερίδα "Θάρρος" την οποία ευχαριστούμε πολύ.

Πατήστε εδώ και Διαβάστε την αποκάλυψη μας

Το θέμα συζητιέται έντονα στις παρέες των .........

Φιλιατρών -σε καφενεία - καφετέριες κλπ κλπ και η κ. Παντελάκη έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων σε όλη σχεδόν την πόλη.
Οστόσω παρά την αποκάλυψη μας από την Πέμπτη το βράδυ, μέχρι και αυτή την στιγμή ουδεμία απάντηση υπάρχει από την υπεύθυνη των πολιτιστικών του Δήμου Τριφυλίας πάρα απ ότι έχουμε μάθει μας έχει σούρει ένα κάρο κοσμητικά επίθετα, έχει τηλεφωνήσει στους πάντες για να μάθει που βρήκαμε την επιστολή του Χαλιακόπουλου και άλλα ευτράπελα.
Ενημερώνουμε λοιπόν την κ. Παντελάκη ότι οι χαρακτηρισμοί που έκανε εναντίον μας ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ καθώς βγάλαμε ΑΛΗΘΕΙΑ έξω. Όσο για την επιστολή μας την έδωσε η προσωπική μας μάγισσα - μέντιουν - χαρτορίχτρα κυρία "Σουλτάνα η τσαχπίνα".
Μην περιμένετε όμως κ. Βιβή μας να σας δώσουμε και διεύθυνση της...

Αν σας συμβούλευσε κάποιος κ. Παντελάκη να μην μιλήσετε και να γίνει α βα βα η δουλειά, θα σας πούμε ότι ο συμβουλάτορας σας είναι πολύ κακός γιατι έτσι σας εκθέτει χειρότερα, και ότι υπάρχει η τεχνική δυνατότητα το θέμα να ανέβει πάλι ψηλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ με τα σχόλια του και να το διατηρούμε στην πρώτη θέση για πολύ καιρό. Μέχρι και το έτος 2130 αν χρειαστεί.
Δεν θα το αφήσουμε να χαθεί στις δημοσιεύσεις όπως αφήσαμε εσκεμένα να χαθεί η εκκίνηση που έκανε για κόντρες ο Αξιότιμος Δήμαρχος μας αλλά και στο 1,2,3 τι έδειχνε....

Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα από το Θάρρος



22 σχόλια:

  1. Η νεολεα σου ΣΑΚΗ τοτε, μαλωνει σημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί η εκδήλωση για τον Ελύτη που επρόκειτο να γίνει στα Φιλιατρά θα γίνει στην Κυπαρισσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά τον Λουδοβίκων των Παπαρίων.... Προτιμώ να τιμώ Φιλιατρινούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το .... χτενίζεται. Δεν έχετε με κάτι πιο σοβαρό να ασχοληθείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι σοβαρό αυτό. Η βάναυση συμπεριφορά της κ. Παντελάκη απέναντι στον Χαλιακόπουλο με αποτέλεσμα την ματαίωση της παράστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΑΚΗ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΡΕ ΣΕΙΣ,ΕΔΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΗ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ Ο ΜΑΝΔΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά ρε admin team την βάναυση συμπεριφορά.. Παιδια του blog συγκεντρωθείτε, γιατι πλέον μπαίνουμε να σας διαβάζουμε για να γελάσουμε με αυτά τα συγκλονιστικά νέα που βγάζετε στο φως της δημοσιότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:21 Ακόμα και αν θυμώσει ο Κόλλιας τι θα κάνει; Θα δώσει πάλι εκκίνηση σε μηχανάκια με ανήλικους οδηγούς για κόντρες; Χα Χα Χα...

    9:40 ανήκεις στα παπαγαλάκια υπεράσπισης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ, Η ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΗΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Στα μανταλάκια" όποιος αιρετός μας προσβάλει!
    Μέχρι να δώσει λογαριασμό...
    Σωστή η κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΤΥΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ Τ6ΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΓΚΟ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re eseis,edw o kosmos pai8ainei apo thn peina, ki eseis akoma asxoleiste me touto to 8ema? eleos re paidia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εδω εχουμε χαλια με μπραχαλια στα φιλιατρα αυτο σας μαραναν σιγα το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΑ;
    ΠΕΙΡΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ;
    ΕΤΣΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οχι, απάντηση δεν πήραμε και ούτε και περιμένουμε. Απο μια κυρία η οποία δεν έχει φιλότιμο ούτε μια απάντηση συγνώμης να δώσει δεν περιμένουμε τίποτα.
    Άλλωστε είχε συγκεκριμένη διάρκεια το καρφίτσωμα του θέματος. Νομίζουμε ότι η κυρία Παντελάκη εκτέθηκε αρκετά. Και μόνο που καθημερινά 4.000 περίπου επισκέπτες έβλεπαν πρώτο θέμα την κυρία, της χαλάσαμε αρκετά το image της κ. Δημοτικής Συμβούλου.
    Το ότι την χλεύαζε όλη η πλατεία στις κουβέντες που είχε στήσει ο κόσμος είναι και αυτό κάτι που καταφέραμε. Τα ακούγαμε τα σχόλια του κόσμου κάθε φορά που η κ. Παντελάκη κυκλοφορούσε επάνω στην πλατεία, εκεί που καθόταν για να πιει την μπύρα της... Στην κοινωνία μέσα ζούμε. Με την κοινωνία των Φιλιατρών κάθε βράδυ κάνουμε παρέα έξω Απλά δεν μας ξέρουν ποιοί είμαστε. Τ' ακούμε όλα.
    Όχι ότι από εδώ και πέρα όπου την βρίσκουμε να έχει κάνει χοντροκοτσάνα όπως αυτή, δεν θα της την λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.