Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Με μια φρατζόλα κι ενα μπουκάλι γάλα στο βήμα της Βουλής. [BINTEO]

Με μια φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής για να δείξει στην κυβέρνηση , όπως είπε,ότι δεν μπορει να επιβάλει νέα σκληρά μέτρα . Κι αυτό, γιατί όπως επιχείρησε να αποδείξει με αριθμούς, μονο για να προμηθευτεί αυτά τα δύο ήδη μια τετραμελής οικογένεια πρέπει να πληρώνει 950 ευρώ κάθε χρόνο.

Δείχνοντας το καρβέλι και το γάλα η ........

Λιάνα Κανέλλη είπε: "0,60 και το γάλα 2 ευρώ. Σύνολο 2,60 ευρώ ημερησίως μόνο γι' αυτά. Τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο μόνο γι' αυτά. Θυμάμαι Στ. Μάνο με τουβλάκια προεκλογικά και μη πείτε πως σας χάλασα το ντεκόρ Βουλής." Μόλις ακούστηκαν φωνές βουλευτών η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε ακόμα πιό αιχμηρά: "Στα δύσκολα το γάλα ζεσταίνεται και γίνεται παπάρα..."

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης λέγοντας : "Δεν είναι εικόνα αυτή..."

Η κα Κανέλη όχι μόνο συνέχισε αλλα έσπευσε να καταθέσει το καρβέλι στα πρακτικά της Βουλής και είπε:

"Σας έφερα αυτά να τα δείτε γιατί με την εικόνα παίζετε. Άκουσα χθες και υπουργό σας (Μόσιαλο) που ήρθε από το εξωτερικό και λέει όχι στα προνόμια (βουλευτών), έτσι θα μας σώσει. Δε σώζεται η πατρίδα με πεθαμένους πολίτες. Θα κρεμαστείτε σε πολιτικό - ιστορικό πάσαλο! Σαν την εποχή Βουλγαροκτόνου, αφήνετε έναν αόματο ανά 6.000....Σας ευχαριστώ και μπορώ να σας διανέμω και το ψωμί και το γάλα που κάνει καλό στην οστεοπόρωση, και βιταμίνες έχει. Η μόνη λύση οι εκλογές."

VIDEO



3 σχόλια:

  1. Μπράβο στην Κανέλλη.
    Φαίνεται οτι φοραέι παντελόνια σε αντιθέσει με κάτι "αρσενικά" που κυκλοφορούν εκεί μεσα (στο κοινοβούλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που η Κανέλλη έβγαλε το ψωμί και το γάλα, ο Πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να πει "Λιάνα, περίμενε λίγο, πάμε σε διαφημίσεις!".
    χαχαχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MIΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ κ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΑΣ..
    ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΤΣΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.