Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΣΣΗΝΙΑ – ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε κλιμάκιο της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να είναι παρόν στην συγκέντρωση στις δώδεκα το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αριστομένους, η οποία αποτελεί την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όπου και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση, την οποία ήδη έχουμε παρουσιάσει από την ιστοσελίδα μας.

Μετά την συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ......

συνέντευξη τύπου, στην οποία παρεβρέθη ο δημοσιογράφος κ.Ν. Τριάντος της εφημερίδος “ΦΩΝΗ”, ο οποίος στην στήλη του “ΕΞΟΥΣΙΑ Μ’ΑΚΟΥΣ;” αναφέρθηκε στην συγκέντρωσή μας και στις δηλώσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αργότερα, στα γραφεία ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Καλαμάτας, ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στα σημερινά προβλήματα που οφείλονται στην κακοδιαχείριση όλων αυτών που ανέλαβαν μετά το 1974 την διαχείριση της χώρας”. Μάλιστα, ο τίτλος της στήλης του ήταν αυτός ακριβώς: “Όλα στο φως για τους εκάστοτε κυβερνώντες από το 1974″. Υπήρχε επίσης συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού BEST, το οποίο παρουσίασε 5λεπτο θέμα με τις δηλώσεις του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και την συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στα τρία κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού την Κυριακή.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας υπήρξαν συνεχείς επαφές με πυρήνες νέων εθνικιστών της ευρύτερης περιοχής καθώς και με διακεκριμένους πολίτες της κοινωνίας της Καλαμάτας.

Την επόμενη ημέρα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011 ακολούθησε περιοδεία η οποία ξεκίνησε από την Μεσσήνη, ακολούθησε ο Μελιγαλάς, ενώ στην συνέχεια πορευθήκαμε στα Φιλιατρά όπου ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη στο Ράδιο Νίκη, του δημοσιογράφου κ. Παναγιώτη Χριστοδούλου. Το βράδυ της Δευτέρας στο τέλος της περιοδείας του κλιμακίου της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στο οποίο συμπεριελαμβάνοντο και στελέχη της τοπικής οργανώσεως Καλαμάτας, φθάσαμε στους Γαργαλιάνους, τον ηρωικό τόπο καταγωγής του Μακεδονομάχου Τέλλου Άγρα όπου οι εκεί εθνικιστές συναγωνιστές μας είχαν οργανώσει στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, η οποία έχει χωρητικότητα σχεδόν 200 ατόμων μία μεγάλη συγκέντρωση. Τελικά η αίθουσα απεδείχθη μικρή κι έτσι όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε πολλοί από τους παριστάμενους παρακολούθησαν τις ομιλίες και την συζήτηση που ακολούθησε όρθιοι! Στην συνέχεια οι τοπικοί παράγοντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρέθεσαν δείπνο στην κεντρική πλατεία της πόλεως.

Για μια ακόμη φορά σπάσαμε την συνωμοσία της σιωπής των νταβατζήδων. Ας το πάρουν απόφαση ότι δεν θα πνίξουν την φωνή μας! Θα φτάσουμε και στην τελευταία γειτονιά και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδος.

3 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ.

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην "ΠΛΕΡΙΑ"...Ναι!!!...στην "ΠΛΕΥΡΙΑ"..ομως???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο πολύ καλό. Έξυπνο. Πλεύρια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.