Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με υπαιτιότητα του Δήμου Τριφυλίας ματαιώθηκε η παράσταση του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου που ήταν να γίνει στις 10 Αυγούστου.

Μπορεί τα πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Τριφυλίας να τελείωσε ουσιαστικά (έχουν απομείνει κάτι ψιλά... κάτι βραδιές ποίησης δηλαδή, όχι τίποτα το ιδιαίτερο...) αλλά το πολιτιστικό καλοκαίρι το σημάδεψαν δυο γεγονότα ακύρωσης παραστάσεων.
Το ένα ήταν ακύρωση παράστασης στους Γαργαλιάνους (Άραγε γιατί; Τι παρασκήνιο παίχτηκε εκεί;) και το άλλο που ακυρώθηκε ήταν η παράσταση στο πάρκο της Βλαχέρνας με την παράσταση "Κοσμάς Αιτωλός: Ανοίξτε τα σχολεία ανοίξτε τα σχολεία." που έγραψε ένα δικό μας παιδί ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος.

Και πάμε λοιπόν στην επίμαχη ματαίωση παράστασης.
Όσοι είχατε δει το πρόγραμμα πολιτιστικών του Δήμου, στις 10 Αυγούστου θα παιζόταν μια παράσταση στο Πάρκο της Βλαχέρνας. Ενα έργο του Φιλιατρινού Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο "Κοσμάς Αιτωλός: Ανοίξτε τα σχολεία ανοίξτε τα σχολεία."

Μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ, δεν εξηγήθηκαν .........

ποτέ από πλευράς δήμου οι λόγοι ακύρωσης της, και κάποιοι το προσπέρασαν σαν να μην έγινε τίποτα.
Σύμφωνα με την επιστολή που έχουμε στα χέρια μας γι αυτήν την παράσταση παίχτηκε προηγούμενα ένα παρασκήνιο από πλευράς Δήμου. Και λέμε παρασκήνιο διότι με βάση αυτά που γράφονται στην επιστολή του κ. Χαλιακόπουλου προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας ο Δήμος έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι στην πλάτη του.
Σύμφωνα με την επιστολή την οποία έχουμε στα χέρια μας, (και μην πει κανείς ότι γράφουμε παραμύθια γιατί θα την βγάλουμε και αυτήν) η παράσταση για οπουδήποτε παιζόταν θα κόστιζε 3.000 ευρώ. Λόγω της πατρίδας του ο κ. Χαλιακόπουλος κατάφερε και μείωσε την τιμή στο μισό. Αν και εξαιρετική τιμή –όπως είπε η υπεύθυνη πολιτιστικών- εν τούτοις αργότερα προφασίστηκαν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν σχήματα εκτός Φιλιατρών. Ο κ. Χαλιακόπουλος προς τιμή του είπε να πληρώσει εκείνος τα 1.500 ευρώ για να μην εκτεθεί ο ίδιος στην εταιρία αλλά και να μην εκθέσει την πόλη του.

Ζήτησε από τον Δήμο αν έχει φωτιστικά για να μειώσει το κόστος. Αν και τον παρέπεμψαν σε κάποιον, εκείνος δεν απαντούσε και τελικά ειπώθηκε στον κ. Χαλιακόπουλο ότι τα φωτιστικά που έχει ο Δήμος δεν κάνουν για το Θέατρο.
Εκεί υπαναχώρησε εκ νέου ο κ. Χαλιακόπουλος και προσφέρθηκε να τα πληρώσει και εκείνα ο ίδιος.
Ο δήμος όμως θα πλήρωνε τις καρέκλες…. Αμ δε όμως....!!!!!!
Όπως φαίνεται μέσα στην επιστολή, ο δήμος δεν είχε την «όρεξη» ούτε τις καρέκλες να πληρώσει.
Με μια φτηνιάρικη δικαιολογία για το που θα ήταν οι καρέκλες την προηγούμενη της παράστασης και την επόμενη της παράστασης (9 και 11 Αυγούστου δηλαδή) έριξαν την πρόταση ή να πληρώσει ο ίδιος ο κ. Χαλιακόπουλος και τις καρέκλες αλλιώς να τις πλήρωσε ο Σύλλογος Γυναικών αλλά θα γραφόταν στο πρόγραμμα..

Μια πρόταση η οποία εξόργισε τον συγγραφέα του έργου ο οποίος όπως δηλώνει στην επιστολή του ο οποίος δεν δέχτηκε να τεμαχίζουν έτσι την αξιοπρέπεια του και ζήτησε την ακύρωση των πάντων. Ο απόλυτος εξευτελισμός της αξιοπρέπειας του κ. Χαλιακόπουλου από τον υπεύθυνο άνθρωπο των πολιτιστικών του Δήμου Τριφυλίας όπως αποκαλεί ο ίδιος ο κ. Χαλιακόπουλος.

Πραγματικά δεν ξέρουμε γιατί ο κ. Χαλιακόπουλος δεν κατονομάζει τον υπεύθυνο άνθρωπο των πολιτιστικών του Δήμου Τριφυλίας. Όλοι τον ξέρουμε αυτόν τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει άλλο άτομο στα πολιτιστικά. Είναι μια συγκεκριμένη κυρία.
Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν βγήκε μια ανακοίνωση η οποία να εξηγεί τους λόγους της ματαίωσης της παράστασης παρά μόνο μια ανακοίνωση δυο γραμμών που έλεγε «Η θεατρική παράσταση «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ» που θα παιζόταν στα Φιλιατρά στο Πάρκο της Βλαχέρνας στις 10/8/2011 ματαιώνεται.» Δείτε εδώ.
Νομίζουμε ότι πολλά σας είπαμε. Διαβάστε μόνοι σας την επιστολή του κ. Χαλιακόπουλου που απευθύνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας, και τα συμπεράσματα δικά σας.

Ελπίζουμε, να μην αμφισβητήσει κανείς από τον Δήμο το παρακάτω κείμενο γιατί θα βγάλουμε ολόκληρη την επιστολή την οποία έχουμε στα χέρια μας και την έχουμε περάσει από Scanner.

Διαβάστε την.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Κύριε Δήμαρχε,

Κύριοι δημοτικοί Σύμβουλοι. Από τον μήνα Μάϊο συμφώνησα προφορικά με τον υπεύθυνο άνθρωπο του Δήμου περί των πολιτιστικών, να παιχτεί στο πάρκο της Βλαχένρας, ο θεατρικός μονόλογος που έχω γράψει: "Κοσμάς Αιτωλός: Ανοίξτε τα σχολεία ανοίξτε τα σχολεία." Το έργο διαχειρίζεται η εταιρία "Θίασος επί σκηνής" και ανήκει στον ηθοποιό κύριο Δημήτρη Κωνσταντίνου που παίζει το έργο.

Επειδή η παράσταση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αειμνήστου Χρίστου Τσάγκα [συμμετέχει ως αφηγητής στο τελευταίο έργο της ζωής του], αποφασίσαμε όλοι οι συνεργάτες να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή. Το πρότεινα λοιπόν στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου και συμφώνησε. Το κόστος της παράστασης ήταν για όλους τους δήμους της περιφέρειας 3.000 ευρώ αλλά επειδή η κρίση είναι δυσβάστακτη, παρακάλεσα την εταιρία να γίνει μια καλύτερη τιμή για την πατρίδα μου, ζητώντας να κατέβει το κόστος στα 1.500 ευρώ, μέσα στα οποία θα συμπεριλαμβάνονταν τα εξής:
Διαμονή για δύο ημέρες, 4 ανθρώπων ήτοι: ηθοποιού , σκηνοθέτη, ηλεκτρολόγου και χειριστή κονσολών. Επιπλέον η ενοικίαση των φωτιστικών και ήχου που ανέρχονταν σε 300 ευρώ, τα μεταφορικά από και προς την Αθήνα μαζί με την ενοικίαση μικρού βαν για τα σκηνικά.
Αφαιρώντας την εφορία, αντιλαμβάνεσθε ότι η εταιρία θα πλήρωνε από την τσέπη της. Ο "Θίασος επί σκηνής", το δέχτηκε, για να τιμήσει τους συμπατριώτες μου κι εμένα.
Κλείσαμε λοιπόν την συμφωνία αυτή, καθώς ο άνθρωπος του Δήμου μου είπε "Είναι εξαιρετική τιμή 1.500 ευρώ και καθόλου απαγορευτική, δεν το συζητάμε".

Καθώς περνούσαν οι μέρες και ήθελα να ετοιμάσω τα διαδικαστικά της παράστασης, πήρα τηλέφωνο και μου απάντησαν: "Θα σε ενημερώσουμε για την ημερομηνία". Ξαναπήρα τηλέφωνο λίγο καιρό μετά και μου είπαν: "θα σε ενημερώσουμε γιατί πρέπει αν εγκριθεί από το Δημοτικό συμβούλιο".

Μετά από αρκετές ημέρες δίχως να έχω πάρει απάντηση, τους διεμήνυσα με τηλεφωνικό SMS: "Δεν παρακαλάω κανέναν απλά θέλω απάντηση" και αυτό για να μην εκτεθώ στους συνεργάτες μου.
Από πλευρά τους τότε μου πρότειναν ημερομηνίες για να διαλέξω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αφού πήρα το ΟΚ από τον "Θίασο επί σκηνής" έδωσα ως κατάλληλη την 10η Αυγούστου ημέρα Τετάρτη.
Έκλεισε λοιπόν και η ημερομηνία για το πάρκο της Βλαχέρνας.

Μετά όμως από μέρες, με πληροφόρησαν ότι ο Δήμος δεν μπορεί αν πραγματοποιήσει εκδηλώσεις εκτός Φιλιατρινών σχημάτων και έτσι δεν μπορεί να πληρωθεί το κόστος της παράστασης των 1.500 ευρώ.
Για αν μην εκτεθώ στους συνεργάτες μου είπα στον υπεύθυνο άνθρωπο του Δήμου που μου το ανέφερε τα εξής: "Λυπάμαι, θα πληρώσω όλα τα έξοδα εγώ και αυτό δεν θα το αναφέρω ούτε καν στους ανθρώπους της παράστασης, γιατί ούτε τα Φιλιατρά θέλω να εκθέσω ούτε και τον εαυτό μου". Ζήτησα μόνο φωτιστικά αν έχουν ως δήμος, μήπως και μειώσω το κόστος. Μου είπαν ότι έχουν αλλά όχι τέλεια, αλλά έχουν.
Επιπλέον μου απάντησαν ότι "και οι καρέκλες που βάζουμε είναι και αυτές κάτι".
Δεν είπα τίποτε και φρόντισα να ετοιμάσω τα της παράστασης για την 10η Αυγούστου.

Τέλη Ιουλίου ζητώ να μου δώσουν τον υπεύθυνο φωτιστικών για να μιλήσει ο τεχνικός της εταιρίας. Μου δίνουν ένα τηλέφωνο στο οποίοι τηλεφωνώ μαζί με τον τεχνικό επί μία ημέρα συνεχώς, αλλά δεν βγαίνει κανείς να μιλήσει.
Την επομένη με ρωτούν: "Μίλησες;" Απαντώ "Όχι δεν τον βρίσκω". Τότε από την πλευρά του δήμου δίνεται η εξής απάντηση: "Α... δεν ήξερε ότι είσαι εσύ γι αυτό δεν το σηκώνει".
Αμέσως σκέφτομαι ότι με τέτοια συνεννόηση θα εκτεθώ σε σημείο που δεν παίρνει άλλο και ρωτώ για τελευταία φορά: "Ο Άνθρωπος αυτός μπορεί να καλύψει τα φώτα γιατί ο μονόλογος στηρίζεται πολύ στον φωτισμό". Μου απαντούν τα παρακάτω: "Για θέατρο όπως το θες δεν κάνουν".
Αναλαμβάνω τότε να πληρώσω εγώ τον φωτισμό και τον ήχο και ο δήμος επιτέλους να μην κάνει τίποτε, να μείνω κι εγώ ήσυχος. Παράλληλα με ρωτούν: "Θα έχετε εισιτήριο;" "Και βέβαια όχι είναι μια προσφορά στην πατρίδα μου καθώς και ένα βιβλίο με το πρόγραμμα, φωτογραφίες και κείμενο που θα δίνεται δωρεάν. Προαιρετικά μόνο, αν επιθυμεί κάποιος να το αγοράσει θα κοστίζει 1 ευρώ για τον εκδότη που μας το έβγαλε" ήταν η απάντηση μου.
ώσπου μου έρχεται και το τελευταίο χτύπημα: "Ξέρεις Γρηγόρη επειδή οι καρέκλες την προηγούμενη μέρα θα είναι σε άλλη πόλη και την επομένη της παράστασης σε άλλη, καθότι είμαστε καλλικράτης πρέπει να πληρώσεις τα μεταφορικά για τις καρέκλες και τους εργάτες". Είμαι έτοιμος να απαντήσω και εδώ ναι. Το παρακάτω όμως με εξοργίζει σε ανυπέρβλητο βαθμό. "Εκτός και αν θέλεις να τα πληρώσει ο σύλλογος Γυναικών οπότε θα πρέπει αν μπει και το όνομα του στην εκδήλωση εκείνης της ημέρας".
Απάντησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα και με μεγάλο κόπο: "Ακυρώστε τα όλα, τώρα αμέσως".
Τότε η πρόταση άλλαξε και η προτροπή ήταν: "Να το ξεχάσω, και έχω απόλυτο δίκιο γιατί ταλαιπωρήθηκα. Επιπλέον θα αναλάμβαναν τα έξοδα των καρεκλών αυτοί και μάλιστα θα πλήρωναν τα φωτιστικά και τον ήχο αλλά δεν μπορώ να το ακυρώσω γιατί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει βγει στο πρόγραμμα". Απάντησα ότι: "Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων που κόστισε χιλιάδες ευρώ, είναι κρητικός και όχι Φιλιατρινός όπως εγώ, που με κατατάσσεστε στα εκτός Τριφυλίας άτομα, παρόλο που δεν σας ζητώ να πληρώσετε το παραμικρό. Λυπάμαι και δεν θα ήθελα καμία άλλη επικοινωνία για οτιδήποτε".

Μετά απ' όλα αυτά και επειδή δεν δύναμαι να τεμαχίζω την αξιοπρέπεια μου στα κομμάτια που επιθυμεί ο καθένας, ακυρώνω με την επιστολή μου αυτή και επίσημα την παράσταση. Να τονίζω μόνο το εξής: Πως ουδέποτε στο παρελθόν αντιμετώπισα προβλήματα με Δήμο ή Δήμους, όπου και αν αποτάνθηκα. Υπενθυμίζω ότι παλαιότερα ο Δήμαρχος κύριος Γιάννης Γκότσης χορήγησε το 2001 παρουσίαση του βιβλίου μου στο ίδρυμα Γουλανδρή Χόρν και ανέβηκε προς τούτο και στην Αθήνα για να μιλήσει τιμώντας και εμένα αλλά και όσα είχαμε συμφωνήσει στο ακέραιο. Το 2007 ο μετέπειτα Δήμαρχος Κύριος Άλκης Ξύγκας με φιλοξένησε στο προαύλιο του Δήμου για άλλο βιβλίο μου και αγόρασε και τεύχη χωρίς να το απαιτήσω. και οι δύο Δήμαρχοι με σεβάστηκαν δίχως να ευτελίσουν τον λόγο τους και την δική μου υπόληψη.

Δεν ξέρω αν ο σημερινός Δήμαρχος κύριος Κώστας Κόλλιας γνωρίζει τα όσα διημείφθησαν μεταξύ εμού και ανθρώπου του Δήμου. Πολύ πιθανόν να μην τα γνωρίζει. ήμουν όμως υποχρεωμένος όπως δημόσια καταγράφηκε η ημερομηνία της παράστασης στον κόσμο, δημόσια να καταγραφεί και η ακύρωση της εξηγώντας τους λόγους και τις αιτίες.
Τέλος επιθυμώ να αναφέρω τα κάτωθι: Ο Πρώην Δήμαρχος Κυπαρισσίας κύριος Γιώργος Σαμαπζιώτης όταν τον Ιούλιο του 2008 του πρότεινα να παρουσιάσω ένα παραμύθι μου "Το δάκρυ του Μουτζούρη" στην Κυπαρισσία, πάνω στις ράγες του Σταθμού για τα 100 χρόνια της ίδρυσης της σιδηροδρομικής Γραμμής μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα μου απάντησε "ναι", μάλιστα αγόρασε σαν Δήμος και βιβλία για όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης του και επειδή είχαν έρθει και πολλοί Φιλιατρινοί στην εκδήλωση, έδωσε εντολή την τελευταία στιγμή, συνεργείο του Δήμου να φέρει επί πλέον καρέκλες για να καθίσουν οι όρθιοι συμπατριώτες μας. Ούτε σκέφτηκε να πει, "οι καρέκλες που φέρνω είναι χορηγία του τάδε Συλλόγου ή του Δήμου".

Στα Φιλιατρά παρ΄ ότι θα πλήρωνα προσωπικά όλες τις υποχρεώσεις της παράστασης, μου ζήτησαν σε περίπτωση που πλήρωναν τις καρέκλες, να αναφέρεται ο Σύλλογος Γυναικών, που εγώ μαζί του ουδεμία συζήτηση έκανα.
Ποιος ο λόγος να αναφέρομαι σε ένα πρόγραμμα του Δήμου, όταν ο Δήμος δεν συμμετέχει;
Εκτός και αν έπρεπε να γράφει η αφίσα τα εξής ευτράπελα: "Κοσμάς ο Αιτωλός υπό την Αιγία του Δήμου Τριφυλίας, στο πάρκο που μας προσφέρει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων, με καρέκλες πληρωμένες από τον Σύλλογο Γυναικών, σε οικονομική φιλοξενία του ξενοδοχείου "Η Τριφυλία" με δωρεάν "βιβλίο" προσφορά του θιάσου Επι Σκηνής ... και τα μυαλά στα Κάγγελα.

Ο Συγγραφέας του Έργου
Γρηγόρης Χαλιακόπουλος


39 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΒΡΙΣΙΕΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ.
    ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΙΣ ΚΑΡΥΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΒΟΛΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...
    ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ..
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...
    ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥΚ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΕΠΟΙΕΙΣΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 22 Σεπτεμβρίου 2011 11:05 μ.μ. ΑΝΩΝΥΜΕ.....
    ΘΙΓΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΥΠΕΥΘΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΞΕΝΟΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ "ΞΕΦΤΥΛΑΣ" ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.. Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΟΡΙΖΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΙΖΗΤΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΕΔΡΑ..ΝΑ ΣΗΜΕΙΟΣΩ ΠΩΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΙΚΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΟ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ... ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΕΓΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ!!ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.. ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ.. ΑΠΕΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΕΠΑΝΟ ΣΑΣ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΙΞΙΑ.. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΟΓΗ ΣΑΣ ΑΝΦΙΒΑΛΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΓΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΟ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΗΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΑ Η ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΤΡΩΝ.. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΠΗΤΣ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ(ΚΑΘ'ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ) ΑΠΟΨΗ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζω και έχω φρίξει με αυτά που αποκαλύπτονται.
    Ασφαλώς και κάποιοι απο τον Δήμο Τριφυλίας και δή η υπεύθυνη των πολιτιστικων που ολοι την ξέρουμε θα έπρεπε να ντρεπονται και να μην έχουν μούτρα απο αύριο να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

    Φυσικά υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης για λόγους ευθιξίας αλλα δεν τρέφω αυταπάτες ότι μπορεί να γίνει. Είναι αυτό που λέμε πολυ καλό για να είναι αληθινό. Πραγματικά λυπάμαι με όλα αυτά που διάβασα στην επιστολή του κ. Χαλιακόπουλου.
    Και πολυ περισσότερο ο μηδενικός σεβασμός στο πρόσωπο του.
    Κάτι δεν πάει καλά στην Δημοτική αρχή. Κάτι δεν παέι καλά γενικώς. Αλλα τι λέω κάτι δεν παει καλα... ΤΙΠΟΤΑ δεν πάει καλά.

    Αν και θεωρώ φίλη μου την Κ. Παντελάκη εν τούτοις το παράπτωμα που υπέπεσε ήταν βαρύ. Ειναι Φιλιατρινός ή Φιλιατρινό σχήμα ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και δεν είναι ο Χαλιακόπουλος????
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ?????????
    Και κανατε όλο αυτό το σκηνικό δεν μπορεί ο Δήμος, νια νια νια νια νια...... και στο τέλος πλήρωσε τα όλα εσύ κορόϊδο και μόλις λεει τα ακυρώνω αναδιπλώνεται?
    ΚΑΛΑ 'εκανε και ακύρωσε την παράσταση. Αλλα την επιστολή αυτή έπρεπε να την βγαλει Δημόσια ο κ. Χαλιακόπουλος.
    Να την κανει ανοικτή επιστολή στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

    Εχει και ο κόσμος δικαίωμα να μάθει τι έγινε και ακυρώθηκε η παράσταση. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το λάθος τυ κ. Χαλιακόπουλου που δεν το εκανε με ανοικτή επιστολή.

    Θα μπορούσα να πω πολλά. Δεν θα το κάνω γιατί σέβομαι πρώτα και κύρια το βήμα που μου δίνει το blog να εκφράσω την άποψη μου και κατα δεύετρον γιατί δεν θελω να καταρρακωθει ακόμα χειρότερα ο κ. Χαλιακόπουλος.
    Οσο για την κ. Παντελάκη. Νομίζω ότι έχει κρίση. καλό θα ήταν να βγεί και να μας πεί όλη την αλήθεια και κυρώς γιατι το έκανε αυτό.

    Τελικά μήπως κ. Βιβή μου με την υπόθεση των Παρπαβατών (το μουσκιο Φιλιατρινό συγκρότημα) τα 400 ευρώ ζητήθηκαν τελικά απο τον Δήμο ¨η την Δημοτική Ενότητα? προσωπικά Ξέρω την αλήθεια αποια είναι. Και ασφαλώς εσείς δεν εχετε απολυτως καμία αναμειξη. Σε αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα. Αλλα μια απορία μου δημιουργείται. Αν θυμάμαι καλα δυο παρασάσεις ακυρώθηκαν. η μια του Χαλιακόπουλου στα Φιλιατρά και η αλλη στους γαργαλιάνους. Απο αυτές τις δυο που ακυρώθηκαν, 400 μαμημένα ευρώ δεν υπήρχαν διαθέσιμα για να στήσετε την εξέδρα να τραγουδήσουν τα παιδιά?????

    Μόνο μια λέξη μπορώ να πω για να χαρακτηρίσω την κατάσταση.
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ "ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ" ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΤΑ ΠΟΛΙΤΗΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΗ ΣΑΣ.. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΙΓΟΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΙΤΕ!!!ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ!!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΒΙΒΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΗΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!!!ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΗΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδω ο κόσμος χάνεται και η "γρία" χτενίζετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΧΩ ΜΗΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ??? ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ?
    ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΠΑΙΤΩ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙ ΤΟ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΓΗΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΊΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΠΑΙΤΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΙς ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
    αΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ??
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ?
    ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΙΠΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΣΤΑΚΙΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ .
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ .......
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ( ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!)....ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.........ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ.....
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ...ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος είναι ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος:

    Ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος γεννήθηκε στα Φιλιατρά το 1958. Είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος και στιχουργός. Υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «Αίσθηση Λόγου και Τέχνης» μέσα από την οποία προβλήθηκαν σπουδαίοι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών.

    Συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», «NIKH», «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» και τα περιοδικά «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ», «EΠEIΔH», και «ΠΑΝΟΡΑMA». Aπό το 2002 είναι στη συντακτική ομάδα του περιοδικού «EIKONEΣ». Στίχοι του έχουν μελοποιηθεί απ’ τους συνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο, Νάκη Πετρίδη, Στέφανο Kοντόπουλο και Φίλιππο Περιστέρη. Έχει κάνει έμμετρες διασκευές θεατρικών έργων και αρθρογραφεί σε έντυπα της περιφέρειας και του κέντρου.

    Τα προηγούμενα βιβλία του είναι: «Mελλοντικά Παρελθόν του Σήμερα», ποίηση εκδόσεις Τσαπέπα, «Αντικέρ Ιδεών», ποίηση εκδόσεις Ειρήνη, «Τα φώτα της Πόρσε» διήγημα εκδόσεις Θουκυδίδης, «Επικηρυγμένη Αίσθηση», ποίηση εκδόσεις Θουκυδίδης, «Θεωρείο στη Κόλαση» ποίηση εκδόσεις Δωδώνη, «Πρόστυχο Φεγγάρι» νουβέλα εκδόσεις Διάττων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος Κόλλιας ρε φιλέ υπάρχει αυτός ο Κος κάτι ξέραμε οι Φιλιατρινοί που τον ρίξαμε 800 σταυρούς πίσω.Εδώ δεν βγήκε βουλευτής και μας είχε κόψει την καλημέρα και γύρισε σωτήρας.
    Τέλος πάντων για όσους τον έχουν γνωρίσει που όλοι τον ξέρουν το 2013 κοντά είναι ασ τολμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KAI TI NA KANOYME RE KARFI ΤΩΡΑ?
    ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΕΤΑΡΑΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ με την παραπάνω αναγνώστρια και ζητώ κι εγώ από την κυρία Παντελάκη απόδοση πλήρους λογαριασμού για το που πήγε δημόσιο χρήμα.
    Και επειδή το σκάνδαλο με τον Χαλιακόπουλο και η συμπεριφορά τους απέναντι του ήταν κατάπτυστη ζητώ κι εγώ άμεσα την παραίτηση της από την θέση της Δημοτικής συμβούλου.

    Ν.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτω τα χέρια Κοι απο την Κα παντελάκη η κα αυτή είναι ότι καλύτερο έχουντα Φιλιατρά
    Την ζήτησαν για μεταγραφή πολλοί Δήμοι Κοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ,ΟΤΑΝ ΦΙΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΗΛ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ Η ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ 400 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ .ΤΗ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΛΟΚ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και κάτι ακόμη για την κυρία Παντελάκη.Άκουσα σε εκδήλωση στο Κατσίμπαλι οτι η συμμετοχή της Φιλαρμονικής Φιλιατρών είναι ευγενής χορηγία της εν λόγω κυρίας σημειωτέον εν μέσω διακοπών και μεταφοράς των παιδιών από τους γονείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διάβασα με προσοχή όλα τα σχόλια. Κατ αρχήν βλέπω ότι κανείς δεν αμφισβητεί την εντιμότητα της Κ. Παντελάκη η οποία γνωρίζω ότι σε κάποιες περιπτώσεις έχει βάλει και από την τσέπη της χρήματα. Αν κάποιος έχει αντίθετην άποψη για την εντιμότητα της κ. Παντελάκη, παρακαλώ πολυ να το κάνει ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αναλαμβάνοντας τις όποιες ευθύνες του.

    Με δεδομένη λοιπόν την εντιμότητα της κ. Παντελάκη, πάμε στην επίμαχη επιστολή που αποκαλύφθηκε μέσα από το blog.
    Είναι μια ιστορία η οποία χρήζει απαντήσεων από πλευράς της υπεύθυνης πολιτιστικών του Δήμου. και κυρίως γιατί όλη αυτό το σκηνικό. Γιατί βρήκε εκπληκτική την τιμή των 1500 ευρω την οποία μετα δεν θα πλήρωνε ο δήμος με την γνωστή φθηνή και χαζή δικαιολογία, και ενω θα πλήρωνε φωτα και ηχο γιατί υπαναχώρησε και στην τελική εφόσον θα τα πληρων ολα ο Χαλιακόπουλο και ο Δήμος τις καρέκλες τι άλλη χαζή δικαιολογια ήταν αυτή στον δικό μας άνθρωπο που θα ήταν οι καρέκλες την προηγούμενη και την επομενη της παράστασης με αποτελεσμα να προταθεί να πληρώσει και αυτά ο ίδιος και αν δεν θελει να τα πληρώσει ο Σύλλογος Γυναικών.
    Στην τελική ο Δημος για όλο το πολιτιστικό καλοκαίρι, πλήρωσε τίποτα; Πόσα πλήρωσε και που;
    Πλήρωσαν οι Φιλιατρινοί (μεσω του πολιτιστικού τέλους που πληρώνουν) για πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία αντί για τα Φιλιατρά;

    Νομίζω ότι η σιωπή της πρεπει να σπάσει και να μας πει οτιδήποτε αφορά αυτό το θέμα και κυρίως γιατι παίχτηκε αυτό το σκηνικό με τον Χαλιακόπουλο.

    Δεν ξερω αν είναι λύση η παραίτηση της την οποία ζητησα με προγενέστερο μήνυμα μου ίσως επάνω σε θυμό με όσα διάβασα στην επιστολή του Χαλιακόπουλου.
    Νομίζω οτι σε κάθε περίπτωση οφείλει η κ. Παντελάκη εξηγήσεις για το θέμα που αποκαλύφθηκε. Και επιτέλους να μας πεί όλη την αλήθεια μετην υπόθεση του συγροτήματος παραβάτες. Μπορεί η ίδια να μην εχει σχέση αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΑΘΕ ποιός ζήτησε αρχικώς τα 400 ευρώ τα οποια μετα απο παρέμβαση άλλου εγιναν 150 και τελικά πληρώθηκαν 200 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είχαμε προειδοποιήσει νομίζω στο πρώτο μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.. "ΑΙΣΧΟΣ" ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΔΡΟΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ.. ΠΟΥ ΣΗΜΙΟΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.. ΟΜΩΣ..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ!!ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΕΟΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ... ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΟΠΤΟΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ!!!ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗΣΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!ΑΡΚΕΤΑ!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!ΥΜΑΡΤΟΝ!!ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΗΜΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΟΡΙΣ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΠΟΛΙΤΗΚΕΣ!!!ΛΥΠΗΘΙΤΕ ΜΑΣ!!!ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ!!Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με περιεγεί το γεγονός οτι δεν βγαίνει να δικαιολογήσει την θεση του τόσο ο Στάμος αλλά η Παντελάκη, μήπως για παράδειγμα είχε κλείσει με το Λουδοβίκο και ήρθε σφήνα η πρόταση του Γρηγόρη, αλλά δεν διακιολογεί με τίποτα, η στάση που πήρε, μπορεί να μην ήξερε τι εστί Γρηγόρης Χαλιακόπουλος, δεν ρώταγε, αλλά αυτη η κυρία δεν είχε αποκαλέσει τους Φιλιατρινούς αγράμματους, γιατί της Βλαχέρνας, ο κόσμος μετα τον εσπερινό, εφυγε απο το πάρκο, και δεν εκατσε να ακόύσει κάποιο γκαλά, δεν ενθυμούμαι ποιο.
    Αλλά με έναν δήμαρχο πουναι συνέχεια μεθυσμένος, τι να σου κανει ενα Μερκούρης και κάποιοι άλλοι αξιόλογοι ανθρωποι που στηριξαν τον Κόλλια,εχουμε να δούμε κι άλλα αίσχη,μεχρι την λήξη της θητείας των εν μέρει ανίκανων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΑΔΕΝΕ ΣΟΥ,
    ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΑΘΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ! ΣΑΝ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ "ΓΕΛΙΑ" ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παιδιά προσοχή μην ξεφύγουμε από το σοβαρό επίπεδο. Υπάρχει και η διαγραφή. Πείτε την άποψη σας με επιχειρήματα χωρίς να ξεφεύγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ντροπη αηδια και αισχος!!αυτα τα συνεσθηματα με διακατεχουν στον ακουσμα και μονο του ονοματος της κυριας αυτης με αυτα που συνβενουν και διαδραματιζοντε στα πολητιστικα του δημου!κατα τα αλλα κυριε κολλια εμεις πληρονουμε πολητηστικα τελη!!σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. KAI ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αντιπολίτευση στον Δήμο υπάρχει; Ζεί; Γιατί δεν υπάρχει ακόμα μια αντίδραση από την αντιπολίτευση του Δήμου;
    Κύριε Σωτηρόπουλε, υπάρχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΙΣΧΟΣ κ. Κόλλια για τα κατορθώματα σας. Η κ. Παντελάκη έχει καβαλήσει το καλάμι και είναι γνωστό σε όλους. Οι Φιλιατρινοί μπορούν αν θέλουν να την κατεβάσουν...
    Όμως τέτοιες αποφάσεις δεν είναι δυνατόν να τις έπαιρνε μόνη της. Η προσφορά του κ. Χαλιακόπουλου έγινε προς τον Δήμο Τριφυλίας (Φιλιατρά) και όχι προς την κ. Παντελάκη. Η κ. Παντελάκη μιλούσε εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας και του Δημάρχου Τριφυλίας. Άρα οι ευθύνες για τον εξευτελισμό του Δήμου μας και περισσότερο των Φιλιατρών, είναι δικές σας κ. Κόλλια.
    Θα μου πείτε εσείς έχετε άλλα ενδιαφέροντα όπως οι κόντρες με μηχανάκια...

    Όμως, στην τελευταία ανάλυση ποιος φταίει για την κατάντια του τόπου μας και την εκλογή ανεγκέφαλων πολιτικάντηδων να διαφεντεύουν τις τύχες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Κόλλιας κόντρες με μηχανάκια;; Α πα πα πα πα.
    Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά;
    Μόνο εκκίνηση δίνει και δείχνει και "τα 3 του" σε δεύτερο video.
    http://filiatranews.blogspot.com/2011/09/video_9707.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν σχολίασε κάποιος το θέμα για την μίσθωση της καντίνας Λαγγουβάρδου που έθιξε ο 12:27. Τι έγινε? Είναι αλήθεια ότι πλειοδότης ήταν ο μοναδικός και την πήρε με 500 ευρώ? Γιατί δεν κηρύχθηκε άγονος ο πλειστηριασμός? Είναι αλήθεια η συγγενική σχέση του πλειοδότη με Δημοτικό Σύμβουλο? Να βγουν όλα στη φόρα. Τα ύποπτα και στραβά μιας μικρής κοινωνίας όπως είναι ο Δήμος έχουν άμεση σχέση με το βαθύ Κράτος. Οι συνέπειες είναι καταστροφικές και σήμερα μας αγγίζουν όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. IΣΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ η κ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ -O ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ -ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.