Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ντίνα Νικολάκου : Δεν συνδιοικούμε… με κανέναν!

Η θεματική αντιπεριφερειάρχης της περιφέρειας Πελοποννήσου Μεσσήνια Ντίνα Νικολάκου φιλοξενούμενη εχθές Κυριακή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST με την Γεωργία Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που σίγουρα θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες αφού δεν «μάσησε» τα λόγια της για κανένα θέμα που ρωτήθηκε.

Η κ Νικολάκου υπερασπίστηκε έντονα τον Πέτρο Τατούλη και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι ένα μαγευτικό ταξίδι να βρίσκεται δίπλα του κάποιος στην διοίκηση της περιφέρειας καθώς μαθαίνει πολλά από την τεράστια πείρα του αλλά και την ποιότητά του σαν άνθρωπος.

Η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε για τους δριμύτατους ..........

χαρακτηρισμούς που έκαναν με τον κ Π.Αλευρά για τον Δήμαρχο Καλαμάτας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Π.Νίκας άλλα λέει στην Τρίπολη όταν πάει και άλλα λέει εδώ που προσπαθεί εναγωνίως να καπηλευτεί όλα τα ζητήματα που λύνουν στην περιφέρεια.

Για το θέμα της σκληρής συνεχείς κριτικής από την εφημερίδα «Ελευθερία» ανέφερε ότι «λυπάμαι εμείς δεν συνδιοικούμε… με κανέναν!» και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «και σήμερα Κυριακή η εφημερίδα σε άρθρο της μας κάνει υποδείξεις πώς να χειριστούμε τα σοβαρά θέματα του Νομού και μάλιστα μιλά και για Μεσσηνιακό μέτωπο που αν είναι δυνατόν επικαλείται τον Πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά στο να μπει μπροστά.»

Η κ Νικολάκου ανέφερε για ακόμη μια φορά αυτό που λέει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης από την πρώτη ημέρα που βγήκε το ότι «η Μεσσηνία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της ανάπτυξης της Πελοποννήσου» και υποσχέθηκε ότι τον επόμενο καιρό θα δούμε πράγματα θεαματικά στον Νομό Μεσσηνίας

BEST TV

ΣΧΟΛΙΟ
Για μια ακόμα φορά η Ντίνα Νικολάκου δεν μασάει τα λόγια της και ρίχνει κράξιμο στην Μεσσηνιακή εφημερίδα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι στην εν λόγω εφημερίδα δεν μπορούν ακόμα -10 περίπου μήνες μετά- να χωνέψουν ότι ο εκλεκτός τους Δημήτρης Δράκος ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.....
θα σας περάσει κάποια στιγμή. Για την ώρα τρώτε κράξιμο με κορυφαίο εκείνο του Τατούλη.
"Γιάννη μου Γιάννη μου μαζί μιλάμε. Γιάννη μου Γιάννη μου γιατί είσαι μπερδεμένος; Βρε Γιάννη σε βλέπω να κάθεσαι εκεί με ύφος κακόμοιρο κακόμοιρο κακόμοιρο κακόμοιρο....."
Ατάκες του Πετράν που θα γράφουν για πολλά ακόμα χρόνια...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.