Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Μαγκούφης: Τον γουχάισαν και εκείνος έστελνε... φιλάκια!

Είχε απορία αν τον έφτυναν ή έβρεχε...

Στο ετήσιο πανηγύρι στις 14 Αυγούστου που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς του Δήμου Καλαμπάκας, μόλις πήρε το μικρόφωνο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Μαγκούφης ο κόσμος άρχισε να τον αποδοκιμάζει έντονα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απτόητος συνέχισε και από το μικρόφωνο απευθυνόμενος στον κόσμο είπε «Το να μας αποδοκιμάζουν ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν είναι σημάδια της Δημοκρατίας» δικαιολογώντας αυτήν την φράση τους συγκεντρωμένους ενώ συνέχισε λέγοντας πως «είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.»

Στον επίλογο του χαιρετισμού του ο βουλευτής .........

και παρά την παρατεταμένες αποδοκιμασίες είπε «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας εγώ σας αγαπώ».

Ο χαιρετισμός του κ. Μαγκούφη κράτησε περίπου δύο λεπτά και ήταν κάτω από τις συνεχείς αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων. Προς γενική έκπληξη των πάντων αντί να αποχωρήσει ο βουλευτής σήκωσε την παρέα του και… χόρεψε στην πίστα για περίπου μισή ώρα.

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Mαγκούφης είναι ο τραμπούκος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που τον Απρίλιο είχε χτυπήσει μια γυναίκα μέλος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στα διόδια Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας κάνοντας θέατρο χειρίστου είδους ότι δήθεν ήθελε να πληρώσει διόδια. Δείτε θέμα εδώ και δείτε και εδώ

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.