Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Πτώχευση και επίσημα για την Ατλάντικ Α.Ε.

Σε κατάσταση πτώχευσης κηρύχθηκε και επίσημα η Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ ΑΕΕ, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, που εξεδόθη σήμερα.
Έτσι χάθηκαν ακόμη και οι απειροελάχιστες ελπίδες των εργαζομένων να πάρουν τα δεδουλευμένα τους για τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου βάζει ......

οριστική ταφόπλακα καθώς το γεγονός μεταφράζεται σε απολύσεις εργαζομένων και κλείσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ - μάρκετ.

ΣΧΟΛΙΟ
Κρίμα για τις τόσες οικογένειες που περίμεναν καρτερικά μηπως και πάρουν κάποια λεφτά απο αυτά που έχουν δουλέψει. Δεν ζητιανεύουν. Ζητάνε και δικαιούνται τα χρήματα που δούλεψαν.
Κρίμα.................

6 σχόλια:

  1. Από την σελίδα της Ατλάντικ διαβάζουμε τα εξής:

    Ανάπτυξη τζίρου 1993 - 2007 1555%
    από 36 εκ. € το 1993 σε 596 εκ.€ το 2007!

    Ερώτηση: ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.....??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΥΣΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΑ!ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΦΘΗΝΟ????Η ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ????ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΤΟ ΚΑΡ ΦΟΥΡ???ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑΓΑΖΙΑ,ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΜΑΣ????ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΑΜΕ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ<> ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά μπουμπούκια και οι συμπολίτες μας Φιλιατρινοί που έχουν Super market....
    Τα ψώνια μιας εβδομάδας κοστίζουν περισσότερο να τα αγοράσεις απο τα Φιλιατρά παρά από το Carefour.

    Ειναι λογικό οι τιμές να έχουν μεγάλη διαφορά. και αυτό γιατι το Carefour και το κάθε carefour προμηθεύονται ποσότητες τεράστιες και έχουν καλύτερες τιμές σε σχέση με το μαγαζάκι ενός Φιλιατρινού που κλαίγεσαι που προμηθεύεται το 1/500 απ΄ότι προμηθεύεται μια μεγάλη αλυσίδα.
    Και επειδή με προκαλείς να τα ακούσεις οι Φιλιατρινοί κοιτάνε με τον πρώτο - δεύτερο πελάτη να βγάλουν το μεροκάματο της μέρας.

    Αφήστε ήσυχο τον κόσμο να ψωνίσει όπου του αρέσει. Δεν είστε τίποτα εσείς που θα του υποδείξετε τι να κάνει και που να πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εισαι ψευτης ανωνυμε των 1 και 07 η μαλλον δεν εισαι φιλιατρινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.