Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου Ανδρέας Παπανδρέου

Λάβαμε με e-mail μια ευχαριστήρια επιστολή από τον κ. Γεώργιο Πανταζόπουλο και αφορά την ιατρική αντιμετώπιση που είχε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου Ανδρέας Παπανδρέου μετά από τον παρ΄ολίγον πνιγμό του στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών στα μέσα Ιουλίου 2011.

Μας ζητήθηκε να την δημοσιεύσουμε και εμείς πραγματοποιούμε την επιθυμία του.

Διαβάστε: ..........

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : 6η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ
ΝΟΜΟΣ : Ν. ΗΛΕΙΑΣ
ΟΔΟΣ : ΕΘΝ.ΟΔΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΤΚ : 27100
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 26210-82300
ΦΑΞ : 26210 82395

ΑΠΟ : ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΣ : ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ Μ.Ε.Θ. ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ.

Αξιότιμοι κύριοι,

Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ο ασθενής Γεώργιος Α.Πανταζόπουλος, που νοσηλεύτηκε στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου σας για το χρονικό διάστημα από 11/7/2011 έως 14/7/2011, είναι πλέον απολύτως καλά, έχοντας αναρρώσει και αποκατασταθεί η υγεία του πλήρως!

Παράλληλα,έχοντας συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα του περιστατικού και την κρισιμότητα της κατάστασης του ασθενούς,θεωρούμε χρέος μας να σας εκφράσουμε την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την πολύτιμη βοήθεια, που προσφέρατε στο δικό μας άνθρωπο, που και με την δύναμη του Θεού σώθηκε από βέβαιο θάνατο.

Παραμένοντας αρκετές ώρες καθημερινά έξω από την Μ.Ε.Θ , διαπιστώσαμε την άψογη οργάνωση και λειτουργία της Μονάδας σας, την επιστημονική κατάρτιση όλου του προσωπικού, την σοβαρότητα, την συνέπεια και κυρίως τον σεβασμό και την ανθρωπιά, που επιδεικνύετε στους ασθενείς αλλά και στους συγγενείς αυτών στις δύσκολες ώρες της αγωνίας και του πόνου.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε,ότι σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε την παρούσα επιστολή, γιατί πιστεύουμε ότι ΟΛΟΙ πρέπει να μάθουν πως υπάρχουν ακόμη φωτεινά παραδείγματα-υποδείγματα γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία,που τιμούμ την ιαατρική επιστήμη-λειτούργημα και χωρίς ιδιοτέλεια και υστεροβουλία υπηρετούν τον άνθρωπο! Θέλουμε να γίνει γνωστό ότι υπάρχουν ακόμα γιατροί , που η καθημερινλή επαφή τους με τον ανθρώπινο πόνο όχι μόνο δεν τους έχει κάνει σκληρούς και αδιάφορους,αλλά έχει σμιλέψει την ψυχή και την καρδιά τους έτσι ώστε να σκύβουν με καλοσύνη επάνω στους ασθενείς και να εξαντλούν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους για να τους σώσουν,παλέυοντας με ελλείψεις και αντίξοες πολλές φορές συνθήκες και ζώντας με αξιοπρέπεια μόνο από τον μισθό που τόσο μικρόψυχα και άδικα πρεσφέρει η πολιτεία.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας ευχηθούμε, ο Θεός να σας φωτίζει ώστε να συνεχίζετε το δύσκολο αλλά σωτήριο έργο σας και να σας πούμε από τα βάθη της ψυχής μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Διότι για την οικογένειά μας ήταν μεγάλη τύχη και τιμή που σας γνωρίσαμε.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Οικογένεια Γεωργίου Α. Πανταζόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.