Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ακάλυπτος με την απάντηση του Δήμου Τριφυλίας ο αναγνώστης μας.

Ακάλυπτος μένει ο Αναγνώστης μας από την απάντηση του Δήμου Τριφυλίας σχετικά με το ερώτημα του για την μη λειτουργία των link των Δημοτικών ενοτήτων της Τριφυλίας.

Σε νεότερη επικονωνία του μας αναφέρει ο κ Κίτσος:


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Επειδή η απάντηση σας δεν με καλύπτει θα ήθελα να ρωτήσω με ποια κριτήρια επιλέχτηκε το site του δήμου Kυπαρισσίας εκτός των τηλεφώνων και των FAX που μας λέτε γιατί E-mail δεν έχετε (γιατί αυτό είναι υπόθεση 10 λεπτών να αλλάξει)
Γιατί τα site των δήμων Φιλιατρών και του δήμου Αετού δεν εμφανίζονται
Γιατί διαφημίζετε μόνο την Κυπαρίσσια και τους άλλους πρώην δήμους στην απέξω
Γιατί πέφτει τέτοια προπαγάνδα
Γιατί δηλ θα πρέπει ένας χρήστης που ενδιαφέρετε να κάνει διακοπές στην Τριφυλία χτυπώντας το site του δήμου να βλέπει μόνο την κυπαρίσσια
Δηλ πόσο θέλει ένα site να γίνει δυο χρόνια......έλεος Γνωρίζουμε το αντικείμενο πολύ καλα.

Ένα e-mail να θέλει κάποιος να στείλει δεν έχετε
Κοιτάχτε χάσαμε μια μάχη........μέσω υπογείων πολιτικών παρεμβάσεων .......... δεν χάσαμε τον πόλεμο και όταν μου υποτιμάτε την νοημοσύνη εγώ θα τον συνεχίζω.

ΥΓ Μην μας πείτε σαν λόγο επιλογής το κτήριο του δημαρχείου και την έδρα> Βρείτε κάτι πιο έξυπνο

MESSINIAN FARM
BASILHS G.KITSOS

2 σχόλια:

  1. υπαρχουν τόσα παιδία στην περιοχη με ειδικευση στην κατασκευη και αναβαθμιση ιστιοτοπων,με ελάχιστο κόστος θα μπορούσε να έχει λυθεί το πρόβλημα, αλλά προτιμούν να πληρώνουν μετριτής λογίων λογιών συμβούλους.Εάν πάτε στην Κυπαρισσία θα δείτε ποιοί είναι οι μόνιμοι και τι σχέση έχουν με τους υπολογιστές.ΑΠΛΑ ΚΑΜΜΙΑ.Η απάντηση είναι κατάπτυστη για ακόμα μια φορά δικαιολογίες επί δικαιολογιών για αυτό φτάσαμε σε αυτό το χάλι. Πείτε μια φορά την αλήθεια, είμαστε οτι είμαστε άχρηστοι, τώρα που δεν υπάρχουν και λεφτά απογυμνωθήκαμε τελείως, άντε πια με τους δήμους τους αντιδημαρχους και όλο τον συμφερτό, μόνο για πανηγύρια και για χειραψίες είναι.ΑΛΛΑ φταίμε και εμείς/εσείς που τους ξαναψηφίσαμε/τε δεν τους ξέρατε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.