Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Συγκροτήθηκε σε σώμα ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας κάνει γνωστό ότι μετά από τις πρώτες αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 20/07/2011 στην Κυπαρισσία, προέκυψε το ακόλουθο διοικητικό συμβούλιο αποτελούμενο από τους :


Πρόεδρο: Μελά Γεώργιο του Νικολάου
Αντιπρόεδρο: Τσολαρίδη Χρήστο του Ευσταθίου
Γραμματέα: Καραπάτη Μαρία του Μιχαήλ
Ταμία: Κουρέτα Ελένη του Νικολάου
Μέλη: Κωνσταντόπουλο Αθανάσιο του Ιωάννη, Μπράβο Νεκτάριο του Χριστοφόρου και Κωτσόπουλο Νικόλαο του Ιωάννη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί όλους τους δημότες του Δήμου Τριφυλίας να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια του καινούργιου αυτού Αθλητικού Συλλόγου, έτσι ώστε ο αθλητισμός να μπει σε κάθε σπίτι του Δήμου μας.

2 σχόλια:

  1. Μια ερώτηση...εκτός απο την Καραπάτη που έπαιζε τέννις και βόλλευ, ποιοί άλλοι έχουν σχεση με τον αθλητισμό από το προεδριο και βασικά ποίος ο στόχος....δεν υπάρχουν αρκετά σωματία για μια τόσο μικρή πόλη?
    ¨Σκοπός του Σωματείου είναι η συστηματική καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση όλων των αθλημάτων¨ πολύ γενικό το ακούω χωρίς κανένα προσανατολισμό, ο Δίων για παράδειγμα ασχολείται με το μπάσκετ και τον στίβο, ο ΝΟΚΥ με το κολύμπι Ο ΑΟΚ και ο Ηρακλής με το ποδόσφαιρο ακόμα και ο ΑΟΞΥΚ με την ξυλορακέτα.... και κάπως δύσκολο να αναπτύξεις όλα τα αθλήματα με μηδέν υποδομές, δηλαδή θα αναπτυχθεί και το σκί βουνού για παράδειγμα.... δεν θέλω να είμαι καχύποτπος αλλά περιμένω πίο συγκεκριμένα πράγματα αλλίως θα υποθέσω πως μάλλον υπάρχει ψητό σε σχέση με χρηματοδοτήσεις,φοροαπαλλαγές και τα λοιπά. Ωραία για να μην είμαι λοιπόν κακοπροαίρετος αναμένω της πρώτες δράσεις και την πρόσληψη προπονητών και γυμναστών που θα στελεχώσουν τα τμήματα που ΘΑ δημιουργηθούν....αν και χαιρετίζω κάθε νέα προσπάθεια για τον αθλητισμό κάτι δεν μου κολλάει...το μέλλον θα δείξει θα είμαστε εδώ να επικροτίσουμε οτιδήποτε σοβαρό και να καυτηριάσουμε οτιδήποτε ΥΠΟΠΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θΑ σου πω ποιός είναι ο σκοπός!!Οσκοπός είναι με την ονομασία που έδωσαν να προλογήσουν συνενώσεις!!!'Αλλα δεν λέω θα ταπούμε στην πορεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.