Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πρωτοβουλία Νάντιας Γιαννκοπούλου για συναντήσεις με Μαγκριώτη για Ολυμπία Οδό και Μπεγλίτη για ΚΕΔΒ

Με αφορμή την προγραμματισμένη σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού χωρίς την πρόσκληση εκπροσώπων της Μεσσηνίας, η βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Μαγκριώτη, κατά τη διάρκεια του ΚΤΕ Μεταφορών και του ζήτησε την, με κάθε τρόπο, συμμετοχή και των Μεσσήνιων φορέων στη σχετική σύσκεψη. Ο κ. Μαγκριώτης απάντησε ότι θα πραγματοποιηθεί, άμεσα, συνάντηση για να ενημερωθούν οι φορείς της Μεσσηνίας αλλά και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι για την εξέλιξη του έργου.

Επιπλέον, σχετικά με το ενδεχόμενο κλείσιμο του .........

Κέντρου Διαβιβάσεων Καλαμάτας, η βουλευτής Μεσσηνίας επικοινώνησε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Μπεγλίτη και ζήτησε να καθοριστεί άμεσα συνάντηση όλων των αρμόδιων φορέων της Μεσσηνίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με το μέλλον του Κέντρου Διαβιβάσεων.

8 σχόλια:

  1. Πραγματικα μας τα ζαλισες.Δεν το σωζεις κοπελα μου καθε τρεις και λιγο σε βλεπουμε φατσα φορα,παει,αστο.Το ψηφισες εισαι απεναντι απο τον λαο.Δεν σε θελουμε ουτε εσενα ουτε κανενα αλλο.Σταματα τις επιστολες και τις λοιπες γελειοτητες χειροτερα μας τα κανεις τα νευρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω μια απορία. Εφόσον ενοχλούνται ορισμένοι με τις επιστολές της Νάντιας, γιατί ανοίγουν την δημοσίευση για να την διαβάσουν;
    Μήπως ψάχνουν τρόπο για να "χαλαστούν" και να αρχίσουν να λένε;
    Εγω ας πούμε όταν βλέπω σε κάποιο (οποιοδήποτε δηλαδή site) ένα θέμα το οποίο πρόκειται να με χαλάσει, δεν το ανοίγω καν. Το προσπερνάω.
    Δεν πάω γυρεύοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γω εχω μια απορια.Γιατι θα πρεπει να δημοσιευετε ολες τις επιστολες?Η θα πρεπει να κανουμε συγκεκριμενα σχολεια για να ειμαστε οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α. Το blog γράφει ειδήσεις.
    β. Το θέμα μας ήρθε με δελτίο τύπου
    γ. Αναφέρει μια είδηση.
    δ. Εμείς κρίνουμε αν πρέπει αν δημοσιευθεί εδώ ώστε να ενημερωθούν οι αναγνώστες του blog.

    Από εκεί και μετά η κάθε δημοσίευση εχει τον τίτλο μια συνήθως φωτογραφία και τμήμα του κειμένου της είδησης.
    Ο κάθε αναγνώστης βλέπει ότι βλέπει και έχει την δυνατότητα (αν τον ενδιαφέρει μια δημοοσίευση να πατήσει το διαβάστε περισσότερα και να διαβάσει και το υπόλοιπο θέμα που κρύβεται.

    ΕΣΥ τώρα που ενοχλείσαι με τις ειδήσεις που μας στέλνει η Γιαννακοπούλου και δεν την γουστάρεις, δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγεις το θέμα να το διαβάσεις, να φτιαχτείς (με τα νεύρα σου εννοώ και να τα χώσεις) και δεν το προσπερνάς.
    Κρύβει αυτή σου η ενέργεια (να διαβάσεις μια είδηση από άτομο που δεν γουστάρεις) κάποιο μαζοχισμό να το πω;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Admin Αποκαλεις καποιον μαζοχιστη γιατι διαβαζει το μπλοκ και σχολιαζει?Δηλαδη σε ολα τα ποστ που γινονται σχολεια ειναι ολα καλα και ανοιγονται απο ανθρωπους που τα γουσταρουν?Τι λες τωρα?Το 99,9% των σχολιων ειναι αρνητικα,κατ εσε δεν θα επρεπε να διαβαζεται καθολου ολο το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενοχλουμαι ναι ρε φιλε.Λογαριασμο θα σου δωσω.Διαβαζω το μπλογκ που γουσταρω και σχολιαζω οπου θελω και αυτο μπορει να το κανει καλητερο απο τα σχολια τα δικα μου και των αλλων αναγνωστων.Που ειναι το κακο.Συνεχιστε να σιγονταρετε τους κυριους αυτους και με τον τροπο που το κανετε και αφηστε εμας να γραφουμε.Δεν εχω τιποτε προσωπικο με την κυρια,δεν θελω κανεναν πρασσινους κοκκινους μπλε και λοιπους οπως αλλωστε και το μεγαλητερο μερος του κοσμου.
    Φανηκε ξεκαθαρα η δουλεια σου μην ανησυχεις θα το ειδε η Ναντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον δεν καταλάβατε τι ακριβώς έγραψα.

    Για τον 9:22π.μ.
    Δεν αποκάλεσα κανέναν μαζοχιστή. Έγραψα ότι το να διαβάζεις μια δημοσίευση ενώ ξέρεις ότι θα φορτώσεις αντί να την προσπεράσεις είναι ενα είδος μαζοχισμού. Θες να αναιρέσω τον ορο μαζοχισμός; να τον αναιρέσω. Είναι ενα είδος "βαράτε με και ας κλαίω" το να διαβάζεις ένα θέμα που εξ αρχής βλέπεις ότι θα φορτώσεις με ότι γράφει.
    Δεν γουστάρεις και καλά κάνεις την Νάντια, φορτώνεις όταν βλέπεις τόσες πολλές κινήσεις της βουλευτού, και το σχολιάζεις αρνητικά. Δικαίωμα σου ασφαλώς.
    Αλλα αντί να χαλάς τα νεύρα σου με την Νάντια και την κάθε Νάντια, δεν είναι προτιμότερο να προσπερνάς το θέμα από το να χαλιέσαι; Υπάρχουν και άλλα θέματα δημοσιευμένα που δεν είναι για την Νάντια. Και ούτε το blog το έχουμε για προμόσιον της Νάντιας και της Κάθε Νάντιας.
    Είναι όμως βουλευτής του νομού μας, κάνει καλώς η κακώς κάποιες κινήσεις και τις αποστέλλει για ενημέρωση μας και εν συνεχεία ενημέρωση σας.

    Για τον 9:32π.μ.
    Ασφαλώς δεν θα ζητήσω λογαριασμό για το τι διαβάζετε. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Καλά κάνει και διαβάζεις το blog που γουστάρεις και σχολιάζεις.
    Δεν σιγοντάρουμε κανέναν κύριο και καμία κυρία. Δημοσιεύουμε ενημερώσεις που μας αποστέλλονται με δελτία τύπου.
    Δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, δεν κοιτάμε να προμοτάρουμε κανέναν.

    Για πες μου όμως. Θα ήταν καλύτερα να μην δημοσιευτεί τίποτα από καμία Νάντια, κανέναν Κουσελά, κανέναν Λαμπρόπουλο; Και αν ναι, τότε πως θα ενημερωθούν αυτοί που θέλουν να μάθουν ενώ εσύ δεν θέλεις;

    Κλείνοντας θέλω να σε ενημερώσω ότι και οι δυο διαχειριστές που έχουμε απομείνει από τους 4 που ήμασταν κοιτάμε να κάνουμε όσο καλύτερη δουλειά μπορούμε. Το κάνουμε γιατί γουστάρουμε, καβ.....με (αν θέλεις) με αυτό που κάνουμε χωρίς να έχουμε ΚΑΜΙΑ οικονομική απολαβή. Και δεν θέλουμε καμία απολαβή για να είμαστε απόλυτα ελεύθεροι και αδέσμευτοι.
    Αυτή ήταν η αρχή του blog από τότε που το ξεκίνησε μόνος του ο πρώην διαχειριστής μας και το ίδιο συνεχίζουμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και κάτι που παρέλειψα και είναι συνέχεια του σημείου που λεω για την καμία οικονομική απολαβή μας.

    Συμπληρώνω ότι ασχολούμαστε και οι δυο διαχειριστές + οι δυο συντάκτες μας ακόμα και εις βάρος της προσωπικής μας ζωής, εις βάρος του χρόνου που πρέπει να αφιερώσουμε στα παιδιά μας (εγώ στην κόρη μου και ο άλλος διαχειριστής στον γιό του) αλλά και κάποιες φορές εις βάρος ακόμα και των φίλων μας. Οι οποίοι και αυτοί δεν ξέρουν τι είμαστε και τι κάνουμε.

    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.