Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

E-shop specials: Ένα προϊόν, μια κλήρωση, κάθε μέρα!

Ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών αλλά και εμμένοντας στην στρατηγική της για καθημερινά χαμηλές τιμές η e-shop.gr ξεκινάει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία με την επωνυμία “E-shop specials”.

Με άξονα την αγοραστική δύναμη που λαμβάνει .........

από 110.000 καθημερινούς επισκέπτες αλλά και τις σημαντικές σχέσεις της εταιρείας με πολλούς Έλληνες και διεθνείς προμηθευτές, η e-shop.gr θα προσφέρει καθημερινά στις 12 το μεσημέρι ένα προϊόν τεχνολογίας σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή στην ειδική ιστοσελίδα www.eshop-specials.gr.

Η ασυναγώνιστη τιμή των “Eshop Specials” ισχύει για μια μόνο ημέρα - από Δευτέρα ως Παρασκευή - ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ενώ την επόμενη ένα νέο προϊόν ακολουθεί.

Η μοναδική αυτή υπηρεσία δεν σταματά εδώ: μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιείται ανάμεσα στις eshop special παραγγελίες της ημέρας, ένας τυχερός πελάτης θα λαμβάνει το προϊόν που παρήγγειλε εντελώς δωρεάν!

Στην ειδική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί την υπηρεσία ο χρόνος μετράει ανάποδα, καθώς οι καταναλωτές έχουν μόνο 24 ώρες για να επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης στο συγκεκριμένο προϊόν.

Εκεί θα βρει κανείς αναλυτικές πληροφορίες για το προϊόν, φωτογραφίες αλλά και σχόλια τόσο από τον «Τυχερό της Ημέρας» όσο και από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Όπως ισχύει για κάθε προϊόν του e-shop.gr, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point ενώ δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας, αφού οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν με μετρητά κατά την παραλαβή του προϊόντος τους.

Η νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία του e-shop.gr , απόλυτα συνυφασμένη με την λογική των χαμηλών τιμών που χαρακτηρίζει την εταιρία, προβάλλεται τόσο από το www.eshop-specials.gr όσο και από τον δικτυακό τόπου του γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος: www.e-shop.gr και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.