Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Νέο... ρεσιτάλ Πάγκαλου! [ HXHTIKO ]

Μάλλον δεν... εκτονώθηκε χθες στη Βουλή ο κ. Πάγκαλος. Ή έχει συσσωρευμένη ένταση από το γεγονός της συγκατοίκησης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην... αντιπροεδρία.

Αλλιώς, δεν εξηγείται το γεγονός ότι πριν καν συμπληρωθούν 12 ώρες από την προκλητική προσέγγισή του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σήμερα το πρωί έριξε λάδι στη φωτιά.

Βγήκε να μιλήσει τηλεφωνικά στην .........

εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm και επιχείρησε να υπεραμυνθεί των χθεσινοβραδινών απόψεών του. Σε μία αποστροφή του λόγου του -και ουσιαστικά στην πρώτη ερώτηση- δεν έδειξε διατεθειμένος να «ανεχθεί» τον δημοσιογραφικό έλεγχο και... έκλεισε το τηλέφωνο!

Όλα κυλούσαν ομαλά στην πρωινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου στο Real FM 97.8, μέχρι τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδειξε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Απηχείτε τις θέσεις της Ν.Δ., κ. Χατζηνικολάου", είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ποιος είδε τον Χατζηνικολάου και δεν τον φοβήθηκε εκείνη την ώρα. "Δεν σας επιτρέπω. Κανένας στη δημοσιογραφική καριέρα μου δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο", απάντησε ενοχλημένος.

Η συνομιλία δεν συνεχίστηκε, καθώς ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκλεισε αιφνιδίως το τηλέφωνο.

Τα υβριστικά μηνύματα για τον Πάγκαλο έπεσαν βροχή στο ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου, προς τιμήν του, είπε από μικροφώνου ότι δεν θα διαβάσει κανένα μήνυμα εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ακούστε το απόσπασμα από την Εκπομπή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.