Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» 2011 με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το 24ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας σας προσκαλούν στην Εκδήλωση-Διαγωνισμό «Σχολικά Μαγειρέματα», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 24ου Δημοτικού Σχολείου (οδός Μακεδονίας & Ψαρών, πλησίον Νομαρχίας Μεσσηνίας).

Στον Διαγωνισμό, ο οποίος υποστηρίζεται ........

από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και οργανώθηκε με πρωτοβουλία του καθηγητή πληροφορικής του 24ου Δημοτικού Σχολείου κ. Δημ. Βεργόπουλου και την επιμέλεια του Δ/ντή κ. Σπ. Ταμπούρλου και, συμμετείχαν 35 μαθητές με ισάριθμες βιντεοσκοπημένες εκτελέσεις συνταγών από τις οποίες επιλέχθηκαν οι 11 καλύτερες από επιτροπή ειδικών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η τελική αξιολόγηση και ο νικητής θα κερδίσει έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή προσφορά του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ενώ με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα διοργανωθεί από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας για όλους τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό, εκδρομή στις εγκαταστάσεις της COSTA NAVARINO και σε επιλεγμένες περιοχές της Μεσσηνίας προκειμένου να γνωρίσουν άγνωστες ομορφιές της.

Μετά την θερμή ανταπόκριση μαθητών και γονέων ο Διαγωνισμός, ο οποίος πραγματοποιείται στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανάδειξη των μεσσηνιακών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, καθιερώνεται και θα επαναληφθεί το 2012.

Σπύρος Ταμπούρλος
Δ/ντής 24ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Δημήτρης Βεργόπουλος
Καθηγητής Πληροφορικής MSc Πληροφορική & Εκπαίδευση Ενηλίκων MSc Ηθική Φιλοσοφία

Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.