Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΟΤΕ Κλείνουν καταστήματα στη Μεσσηνία;

Τις τελευταίες μέρες, ιδιαίτερα στην Τριφυλία, έχει φουντώσει για τα καλά η φημολογία, που απορρέει από καλά πληροφορημένες πηγές όπως λέγεται, πως σύντομα θα κλείσουν στην περιοχή, αλλά και στην υπόλοιπη Μεσσηνία, καταστήματα του ΟΤΕ.

Μάλιστα, ακούγεται πως η ...........

απόφαση είναι ειλημμένη και μόνο εντός συγκλονιστικού απροόπτου, που δε διαφαίνεται στον ορίζοντα, αυτή μπορεί να μεταβληθεί μερικώς, καθώς εντάσσεται στη διαδικασία εξορθολογισμού του δικτύου καταστημάτων για τη βελτιστοποίηση και ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του ΟΤΕ και των υπηρεσιών του.

Σύμφωνα με την ίδια φημολογία, αρκετά ΟΤΕshops στη Μεσσηνία παρουσιάζουν μικρή έως ελάχιστη εμπορική κίνηση, γεγονός που συνέτεινε στην «απόφαση» για κλείσιμο των συγκεκριμένων καταστημάτων. Ίσως να παραμείνουν κάποια καταστήματα ως σημεία εξυπηρέτησης, χωρίς εμπορική δραστηριότητα, καθώς και ένα – δύο, πλην Καλαμάτας, για τεχνική υποστήριξη. Η, δε, εξυπηρέτηση των πελατών του ΟΤΕ, για εξόφληση λογαριασμών, θα γίνεται από συνεργαζόμενα καταστήματα.

Οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ τι έχουν να πουν επ’ αυτών; Οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Μεσσηνίας, τι κάνουν; Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και παρατάξεις στον ΟΤΕ, πώς αντιδρούν; Θα περιμένουν, όλοι, μοιρολατρικά να μπουν και νέα «λουκέτα» στη Μεσσηνία;

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.