Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Πλοίο απο τη Βολιβία προσάραξε στη Μαραθούπολη Πύλου

UPDATED 19:15

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Προσαραγμένο Φ/Γ πλοίο, με όνομα "QUEEN ELIZABETH", σημαίας Βολιβίας, μήκους περίπου 40 μέτρων, εντοπίστηκε, σήμερα στις 06:15, στην περιοχή Μαραθούπολης και σε μικρή απόσταση από την ακτή.

Στελέχη του...

Λιμεναρχείου Πύλου που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στο πλοίο δεν υπήρχαν επιβαίνοντες, ενώ ύστερα από έλεγχο στο μηχανοστάσιο, παρατηρήθηκε περιορισμένη εισροή υδάτων χωρίς να έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Στις 14:00, πραγματοποιήθηκε έλεγχος των υφάλων με την συνδρομή ιδιώτη δύτη, προκειμένου να εκτιμηθεί η δυνατότητα ασφαλούς επανάπλευσης του πλοίου.

Από τη Λιμενική Αρχή Πύλου, που διενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται η συμμετοχή του Φ/Γ QUEEN ELIZABETH" σε παράνομες δραστηριότητες.

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_2151.html

UPDATE 19:15


όπως έγινε γνωστό το "QUEEN ELIZABETH" είχε στα αμπάρια του κούτες με χιλιάδες πακέτα λαθραία τσιγάρα τα οποία αν διοχετεύονταν στην αγορά το Δημόσιο θα έχανε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Το πλήρωμα του "QUEEN ELIZABETH" παραμένει άφαντο καθώς απ΄ότι φαίνεται όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορεί να αποκολληθεί το πλοίο το εγκατέλειψαν για να μην εντοπιστούν. Εικάζεται ότι το πλήρωμα ήταν αλλοδαποί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.