Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

«Ιερή» κόντρα καλογριών-Μητροπολίτη Καλαμάτας

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην Ιερά Μονή Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μεσσηνία.
Οι πιστοί που είχαν συγκεντρωθεί για να εκκλησιαστούν, βρήκαν τις πόρτες κλειστές και αρκετοί μάλιστα ύψωσαν τους τόνους επιτιθέμενοι προς την πλευρά της Ιεράς Μητρόπολης για την ύψιστη ποινή που επιβλήθηκε στις μοναχές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης Καλαμάτας έχει επιβάλει την τιμωρία της ακοινωνησίας στις μοναχές, καθώς και απαγόρευση τέλεσης οποιασδήποτε ..........

λειτουργικής πράξης, αφού η Μητρόπολη Καλαμάτας τις κατηγορεί για απείθια, ύβρεις, προπηλακισμούς και απειλές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Μεσσηνιακών Εφημερίδων, η υπόθεση έχει αρχίσει και προκαλεί εκνευρισμό, αφού ούτε η μία πλευρά ούτε η άλλη, μέχρι σήμερα έχουν βγει να μιλήσουν και να διευκρινίσουν τι έχει συμβεί.

3 σχόλια:

  1. Χαμός με τους «΄Αγιους» και τις «άγιες»
    Με τη ζωή που έχουν διαλέξει??? τι περιμένεις, έχουν σαλτάρει οι άνθρωποι.
    Κάποιοι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων τους βάζουν στο λούκι του μοναχισμού και πάει τέλειωσαν σαν άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζητώ βοήθεια από το λαό της καλαμάτας να υπογράψουν όλοι να φύγει ο παππικός μητροπολίτης Χρυσόστομος Σαββάτος μαζί με την σπείρα του και να πάει από κει που είρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ζητώ βοήθεια από τον λαό της καλαμάτας να υπογράψει να φύγει ο παππικός μητροπολίτης Χρυσόστομος Σαββάτος μαζί με την σπείρα του και να πάει απο κει που είρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.