Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, στο Ιόνιο και στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, περιμένουμε αύριο.

Μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Δ. Ελλάδα και στη Θράκη, ενώ παράλληλα θα επηρεάσουν τα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 - 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με εξάιρεση τη Δ. Μακεδονία όπου η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους ........

15 βαθμούς, από 13 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 14 έως 21 - 22 βαθμούς στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 17 έως 21 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, από 17 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ στις βόρειες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει τοπικά στους 25 - 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι σταδιακά στα ανατολικά τμήματα σε θυελλώδεις.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και κατά περιόδους τοπικά ισχυροί.

Νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές κατά περιόδους και σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές - βραδινές ώρες, περιμένουμε αύριο στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 - 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν.Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί, ενισχυόμεμοι σταδιακά κατά τόπους σε σχεδόν θυελλώδεις, ενώ τη νύχτα θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές που πιθανόν τοπικά να είναι έντονες και σταδιακή βελτίωση του καιρού από αργά το απόγευμα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 - 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, εξασθενούντες βαθμιαία μετά το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.