Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Κινητή τηλεφωνία: Ερχονται αλλαγές στα συμβόλαια

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών ευρωπαϊκών χωρών, ανατρέπεται το σκηνικό στην κινητή τηλεφωνία και στη χώρα μας καθώς πλέον τα συμβόλαια θα «χτίζονται» με βάση τον όγκο δεδομένων των πελατών προσφέροντας απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις.

Ετσι, τα ......

συμβόλαια κινητής με απεριόριστες κλήσεις είναι θέμα χρόνου να καταφθάσουν στη χώρα μας.

Σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόσο σε μεγάλες αγορές της λεγόμενης «πρώτης ταχύτητας» όσο και στις μικρότερες, που από πλευράς πληθυσμού μπορούν να συγκριθούν με τη δική μας χώρα, οι συνδρομητές προσέχουν ώστε να μην ξεφύγουν κατά την πλοήγησή τους στο Internet, όμως για τις τηλεφωνικές τους κλήσεις δεν χρειάζεται να το σκεφτούν για δεύτερη φορά, αφού τα περισσότερα προγράμματα δεν περιλαμβάνουν όριο λεπτών ομιλίας.

Αυτό διότι με βάση τα νέα τεχνολογικά δεδομένα, με τη χρήση smartphones, αλλά και εφαρμογών όπως Viber ή το WhatsApp έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη χρήση των κινητών τηλεφώνων, γεγονός που έχει διαπιστώσει και «ακολουθεί» η αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Ένας ακόμα λόγος που μπορεί να επιταχύνει την εμφάνιση προγραμμάτων με απεριόριστες κλήσεις είναι η σταδιακή στροφή σε προγράμματα που συνδυάζουν κινητή και σταθερή τηλεφωνία με συνδρομητική τηλεόραση και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.