Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Απίστευτη καταγγελία από Γονείς των Φιλιατρών για τον Αγώνα σχολικού Πρωταθλήματος ΓΕΛ Πύλου - ΓΕΛ Φιλιατρών

Η σαπίλα και η εν γένει η σήψη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι δεν περιορίζεται μόνο στις επαγγελματικές κατηγορίες που διακυβεύονται τεράστια συμφέροντα αλλά φαίνεται ότι η .....

σήψη αυτή έχει αρχίσει σιγά σιγά να ακουμπά ακόμα και τα σχολικά πρωταθλήματα.

Το κείμενο - Καταγγελία, που λάβαμε από Γονείς και μαθητές του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών, μας άφησε άναυδους με την ένταση αλλά και τη συμπεριφορά που υπήρξε από την πλευρά των αθλητών - μαθητών του ΓΕΛ Πύλου προς τα παιδιά του ΓΕΛ Φιλιατρών.
Ένας αγώνας που δεν έληξε ποτέ, ενω οι γονείς του Λυκείου καταγγέλουν τον Υπεύθυνο σχολικών πρωταθλημάτων Νικο Κακαλέτρη (που έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής της Εράνης), για απειλή κατά του αρχηγού της ομάδας του ΓΕΛ Φιλιατρών Οικονομόπουλου Γιάννη να υπογράψει το φύλλο αγώνα για να μην έχει πρόβλημα ο ίδιος και η ομάδα του.
Κάτι που φυσικά αρνήθηκε ο αρχηγός του ΓΕΛ Φιλιατρών.

Τα όσα πολύ σοβαρά συνέβησαν τα κατήγγειλαν με επιστολή τους οι Γονείς στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Σεβαστή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Μεσσηνίας,

Σας απευθύνουμε αυτήν την επιστολή ως γονείς και μαθητές του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών για να υποβάλουμε τα παράπονά μας σχετικά με τον αγώνα του Λυκειακού Πρωταθλήματος Πύλου-Φιλιατρών στο γήπεδο της Μεθώνης στις 09/03/2018 στις 10.30 π.μ.

Παρόλου που δεχτήκαμε την αλλαγή ημερομηνίας και έδρας ,την πέμπτη το πρωί, για να εξυπηρετήσουμε την ομάδα του Γενικού Λυκείου της Πύλου, δημιουργήθηκαν τα εξής προβλήματα:

Ενώ εμείς παρεβρεθήκαμε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα με όλο το αθλητικό ιδεώδες, οι υπεύθυνοι-εκπρόσωποι της διεύθυνσης και φορείς της αθλητικής παιδείας αντί να δείχνουν το παράδειγμα μας αποκαλούσαν "μπάσταρδα" και "μούλους". Οι διαιτητές, όντας άνθρωποι της Πύλου εκ των οποίων ο ένας είναι εν ενεργεία παίκτης της βασικής ομάδας της Πύλου, ΔΕΝ είχαν διπλώματα διαιτησίας ,κάρτες και εμψύχωναν την ομάδα της Πύλου αντί να κρατούν ουδέτερη στάση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το εξής επεισόδιο: Ενώ η ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καλύτερη και μπροστά στο σκορ ο ποδοσφαιριστής μας ήταν κάτοχος της μπάλας, δέχτηκε αντιαθλητικά χτύπημα από πίσω, πέφτοντας επικίνδυνα στο έδαφος ο διαιτητής αντί να δώσει φάουλ και να τιμωρήσει τον παίκτη της Πύλου σε αντίδραση του δικού μας "πρόσεξε πως παίζεις έτσι" τον απέβαλε ΧΩΡΙΣ τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Ο συμμαθητής μας δείχνοντας αθλητική παιδεία βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Κατά τη διάρκεια του γεγονότος αυτού και καθώς υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ παικτών και διαιτητών παίχτηκε λανθασμένα η μπάλα και δεχτήκαμε το γκολ.

Το σκορ έγινε 1-1 και από εκεί ξεκινά η ΝΤΡΟΠΗ! Έτσι, για να μην υπάρξουν τα χειρότερα και επειδή οι υπεύθυνοι δε μπορούσαν να επιβληθούν το παιχνίδι δε συνεχίστηκε. Εξίσου σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο κύριος Νίκος Κακαλέτρης (μέλος της επιτροπής από αυτά που μάθαμε) απείλησε τον αρχηγό της ομάδας μας Οικονομόπουλο Γίαννη να υπογράψει το φύλλο αγώνος αλλιώς θα έχει τις ανάλογες επιπτώσεις αυτός και η ομάδα του. Περιμένουμε τις εξελίξεις του τι θα γίνει με έναν αγώνα που ΔΕΝ έληξε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την υπαιτιότητα τη δική μας.
Έχοντας τους γονείς μας και τον κόσμο των Φιλιατρών με το μέρος μας, θα κινηθούμε μέχρι την τελική δικαίωσή μας!

Με σεβασμό,

Οι γονείς και μαθητές του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών

Από ένα σύντομο ρεπορτάζ προέκυψαν Πολλά ερωτηματικά για τους λόγους που η ομάδα της Πύλου δεν ζήτησε από την ΕΠΣ Μεσσηνίας τον ορισμό επαγγελματιών Διαιτητών.
Όπως επίσης πως η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακατεύτηκε στο ορισμό διαιτητών και δεν παρέπεμψε το θέμα ως όφειλε στην ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Οι Διαιτητές (ποιοί ήταν? είχαν δίπλωμα διαιτητού?) που ορίστηκαν από την Δευτεροβάθμια, Γιατί δεν παρουσιάστηκαν για τον αγώνα και η Πύλος όρισε δικούς της όπως μάθαμε και έναν Αρμένιο εργάτη γης(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ως επόπτη γραμμών?

Ο Υπεύθυνος σχολικών πρωταθλημάτων κ Νίκος Κακαλέτρης Πως δέχτηκε όλες αυτές τις παρατυπίες? Ή μήπως έγιναν με τις ευλογίες του?

Θα απαντήσει κανείς??????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.