Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ήρθε ο «φόρος ακινησίας» στα αυτοκίνητα

Οι Φήμες που ήθελαν το οικονομικό επιτελείο της χώρας να επεξεργάζεται την εισαγωγή ενός «φόρου ακινησίας», μέτρου που θα στοχεύει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κατατεθειμένες πινακίδες ξεκίνησε από σήμερα 10 Μαρτίου 2018!

Αυτό αποκαλύφθηκε .....

σήμερα στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γιώργου Αφτιά
Μια είδηση που θα είναι ακόμα μια φορολογική επιβάρυνση για τους κατόχους αυτοκινήτων, μέσα στην γενικευμένη φοροκαταιγίδα των τελευταίων ετών.

Ο νέος «φόρος ακινησίας οχήματος», είναι ένα μέτρο το οποίο θα πλήξει όσους ιδιοκτήτες Ι.Χ. έχουν καταθέσει πινακίδες μη αντέχοντας την αύξηση των τελών κυκλοφορίας. Από την αρχή της κρίσης, περίπου 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν καταθέσει επ` αόριστον πινακίδες για τα αυτοκίνητά τους…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μέτρο του «φόρου ακινησίας» θα επιβάλει την καταβολή 30 ευρώ το χρόνο, ως «έξοδα διαχείρισης και αποθήκευσης των πινακίδων που έχουν κατατεθεί».

1 σχόλιο:

  1. Μπράβοοοο!!! Βαράτε τους αδύνατους για μία άλλη απανωτή φορά!!! Κατά τα άλλα η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» Κυβέρνηση των.... αδυνάτων θριαμβολογεί... αλλά το 2019 δεν θα ξαναπάρουν τις ψήφους μας και αυτό είναι πλέον ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας...τέρμα τα κοροιδιλίκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.