Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Πανε να βγούν και απο πάνω στο ΓΕΛ Πύλου.

Αυτό και αν είναι θράσος!!!
Μετα το Πανελλήνιο κράξιμο που έπεσε με τα τραγελαφικά που έγιναν στο γήπεδο της Μεθώνης από την ομάδα του ΓΕΛ Πύλου και που κατήγγειλαν γονείς και μαθητές του ΓΕΛ Φιλιατρών, χθες βράδυ κυριευμένοι από πανικό, παίκτης της Πύλου -ούτε καν η ομάδα δηλαδή- εξέδωσε ανακοίνωση που επιχειρεί ανεπιτυχώς να αντιστρέψει τα τραγελαφικά που έγιναν χθες στον ημιτελικό αγώνα ποδοσφαίρου για το σχολικό πρωτάθλημα.

Επιχειρεί -ανεπιτυχώς- να .....

βγει και ως θύμα με ευφάνταστα στοιχεία.
Μάλιστα από την περιγραφή μπορούμε άνετα να καταλάβουμε ότι ο εν λόγω παίκτης της Πύλου ψεύδεται ασυστόλως καθώς φαίνεται ότι είδε πολύ ρεπορτάζ του Αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τα όσα έπαθε ο δύσμοιρος Οθκαρ Γκαρθία από το χαρτί ταμειακής μηχανής και μετέφερε το σκηνικό καρμπόν με την διαφορά ότι ο παίκτης της Πύλου έβαλε χαρτί τουαλέτας!!!
Πραγματικά για γέλια και για κλάματα η ανακοίνωση, την οποία και σας παραθέτω:

«Ως παίχτης του ΓΕΛ Πύλου θα ήθελα να αναφέρω πως αυτή η «διαμαρτυρία» του ΓΕΛ Φιλιατρών δεν περιγράφει τα γεγονότα ακριβώς έτσι όπως έγιναν…
Για να διαμαρτυρηθεί κάποιος για κάτι πρέπει να έχει εξασφαλίσει την καθαρότητα της δικής του πλευράς. Πράγμα που δεν ισχύει! Αρχικά, πήγε να παίξει παίχτης ο οποίος δεν είχε σχολική ταυτότητα και το κατάλαβε ο διευθυντής του σχολείου.

Κι αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους για ποιο λόγο δεν αναφέρετε στην δήλωση σας τα μπουκάλια και τα χαρτιά υγείας που έπεφταν μέσα στο γήπεδο από τους φιλάθλους των Φιλιατρών (ενα εκ των οποίων χτύπησε φίλαθλο της ομάδας μας) και αισχρολογίες από μαθητές, καθηγητές και γονείς;;
Για ποιο λόγο η ομάδα αποχωρεί 5 λεπτά μετά την αποβολή του παίχτη την στιγμή που ισοφαρίζουμε; Και όσα έχουν ειπωθεί για την φάση της αποβολής είναι ψέματα επειδή τυχαίνει να είμαι εγώ ο παίχτης που έχει χτυπήσει και είναι από πάνω μου ο παίκτης των Φιλιατρών και λέγοντας μου πως θα μου ρίξει την μπάλα στο πρόσωπο και άλλα τέτοια…
Τέλος, ουδέποτε ο Κ. Κακαλετρης και ο Κ. Τσατσος ευνόησαν την ομάδα της Πύλου ούτε έβρισαν τα παιδιά των Φιλιατρών και αντί να τους ευχαριστείτε που ήρθαν και βοήθησαν να γίνει ο αγώνας τους αποδοκιμάζεται.

Δεν πειράζει όμως γιατί όσοι ήταν στο γήπεδο ξέρουν ποιος πραγματικά πρέπει να βρίσκεται στον τελικό».

Στην "απολογία του" ο παίκτης -ούτε καν η ομάδα- δεν μας λέει τον ακριβή ρόλο που έπαιξε ο κ. Νίκος Κακαλέτρης απειλώντας -όπως καταγγέλλεται- τον αρχηγό του ΓΕΛ Φιλίατρών να υπογράψει το φύλο αγώνα για να μην έχει ο ίδιος και η ομάδα του πρόβλημα. Αυτή ηταν η αμέτοχη στάση του?
Επίσης δεν λέει κουβέντα για το αν η ομάδα της Πύλου ζήτησε από την ΕΠΣ Μεσσηνίας τον ορισμό διαιτητών για τον αγώνα.

Δεν μας είπε ΠΩΣ ο κ Κακαλέτρης Υπεύθυνος σχολικού πρωταθλήματος ΕΠΕΤΡΕΨΕ την διεξαγωγή του αγώνα ΧΩΡΙΣ τον ορισμό πραγματικών Διαιτητών απο την ΕΠΣ Μεσσηνίας (και όχι διαιτητών από τα LIDL).
Εφόσον δέχτηκε όλα αυτά, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν ήταν αμέτοχος στο "έγκλημα". Είχε εμπλοκή και μάλιστα μεγάλη.
Ήθελε να στηρίξει το ΓΕΛ Πύλου και αυτό είναι ολοφάνερο από την όλη του συμπεριφορά προς τον αρχηγό του ΓΕΛ Φιλιατρών όπως καταγγέλλεται από τόσο κόσμο. Γονείς και παίκτες.

Τουλάχιστον ο παίκτης που "απολογείται" κατηγορώντας τα παιδιά του ΓΕΛ Φιλιατρών, μπορεί να μας συστήσει το ακόλουθο "διαιτητικό" τρίο από τα Lidl ???


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.